چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳
لوله کباب Armenian Loole Kabab

 

لوله کباب  Armenian Loole Kabab

1 کیلو و 300 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده

یک چهارم فنجان جعفری ساطوری شده

1 قاشق غذاخوری نعناع تازه ریز خرد شده

1 عدد تخم مرغ بزرگ

2 قاشق چای خوری پودر زیره سبز

1 قاشق غذا خوری پاپریکا

نصف قاشق چای خوری پودر سیر

2 قاشق چای خوری نمک دریایی

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه کوبیده شده

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک دوم آب یک عدد لیمو

 

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهید و به سیخ بکشید. می توانید گوشت را به سیخ های چوبی بکشید و در داخل فر با حرارت 200درجه سانتی گراد، کباب کنید.
انتهای پیام/.