چاپ خبر
جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۳
مرغ اسپایسی مالزیایی (Spicy Tomato Chicken (Ayam Masak Merah ترجمه شده توسط موسسه هوریزان

 

(Spicy Tomato Chicken (Ayam Masak Merah

طرز تهیه:

1عدد مرغ کامل 8 تکه شده

1 قاشق چای خوری زردچوبه

نمک و فلفل

یک چهارم فنجان فلفل قرمز چیلی خشک

3 عدد فلفل چیلی قرمز، تازه و ریز خرد شده

4 حبه سیر له شده

1 عدد پیاز قرمز خرد شده

1 اسلایس زنجبیل تازه

2 قاشق غذاخوری روغن مایع

1 عدد چوب دارچین

2 عدد بادیان ختایی

5 عدد میخک

5 عدد هل

2 عددگوجه فرنگی اسلایس شده

1 قاشق چای خوری شکر سفید

2 قاشق غذاخوری کچاپ

نصف فنجان آب

 

طرز تهیه:

  1. زردچوبه و نمک به مرغها بزنید و کنار بگذارید. 
  2. فلفل قرمز چیلی خشک را درون آب گرم بریزید تا نرم شود. سپس آن را با فلفل چیلی قرمز تازه، سیر، پیاز و زنجبیل داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.
  3. روغن را داخل ماهیتابه و با حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را داخل روغن سرخ کنید سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. 1 قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه بگذارید بماند و مخلوطی که در مرحله 2 آماده کرده بودید را به همراه دارچین، بادیان ختایی، میخک و هل تفت دهید تا عطر آنها بلند شود. مرغ ها را اضافه کنید. آب بریزید. گوجه فرنگی و کچاپ و شکر را به مواد فوق اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، حرارت را کم کرده و 15 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا جا بیفتد.
  4. گرم سرو کنید.
انتهای پیام/.