آموزش کافی شاپ حرفه ای صورت خصوصی و نیم خصوصی ,آموزش باریستا  
 

آموزش باریستا , کافی شاپ , آموزش کافی شاپ , باریستا , آموزش  کافی شاپ حرفه ای , کافی شاپ پیشرفته باریستا
 کد دوره 231

 جایگاه شغلی: کار در کافی شاپ , مدیریت کافی شاپ های خصوصی و کافی شاپ های داخلی هتل ها برای خانم ها و آقایان , کافی شاپ مزون ها , کافی شاپ سالن های آرایش و زیبایی بانوان , کافی شاپ سالن های ورزشی بانوان و آقایان ,کافی شاپ شرکت های خصوصی معتبر ,کافی شاپ فروشگاه های معتبر برند های خاص و بین المللی , کافی شاپ های فرهنگ سراها , کافی شاپ های گالری ها , کافی شاپ های سینماها , کافی شاپ های نمایشگاه ها و نیز  بانوان و آقایان علاقمند و خوش ذوق و خوش سلیقه برای پذیرایی از میهمانان خود با بهترینها .

 هدف دوره : آشنایی فراگیران با انواع قهوه ها و چایها , انواع نوشیدنی های ترکیبی , آشنایی با انواع مواد اولیه و تزئینی آموزش کاربرد دستگاه ها و تجهیزات کافی شاپ . 

محتوای دوره : شامل حدود 50 نوع رسپی شامل انواع چای ها , انواع قهوه ها , کوکتلها , گلاسه ها , میلک شیکها , دسرهای معروف , انواع نوشیدنیهای اشتها آور ( فهرست رسپی ها جهت روئیت بیشتر در انیستیتو موجود می باشد ) ( محتوای آموزشی هر جلسه مشخص و مستقل برنامه ریزی و اجرا می گردد )  کافی شاپ , آموزش کافی شاپ , آموزش باریستا , باریستا , آموزش قهوه ها , آموزش لته آرت , کافی شاپ داری حرفه ای , آموزش مدیریت کافی شاپ , آموزش حرفه ای کافی شاپ , آموزش حرفه ای باریستا , تجهیزات و لوازم کافی شاپ , مشاوره و تجهیز کافی شاپ , آموزش مهارت های حرفه ای کافی شاپ , اعطای گواهی نامه مدیریت کافی شاپ از سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری , اعطای گواهی نامه بین المللی مدیریت کافی شاپ , اعطای گواهی نامه بین المللی باریستا , آموزش چگونگی تهیه و نگهداری مواد و تجهیزات حرفه ای کافی شاپ , آموزش چگونگی فروش , دریافت سفارش در کافی شاپ و ارایه سرویس به میهمان در کافی شاپ , آموزش تهیه منو حرفه ای و منو کاربردی برای کافی شاپ , ارائه خدمات مشاوره تاسیس و راه اندازی کافی شاپ , تجهیز کافی شاپ و راه اندازی کافی شاپ شامل :

  جلسه اول : آشنایی با قهوه , روش های فراوری , برشته کاری , درجات آسیاب 

  جلسه دوم : آشنایی با دستگاه ها و تجهیزات , تنظیم آسیاب , دستگاه اسپرسو و عصاره گیری اسپرسو , دم آوری قهوه ترک.

  جلسه سوم : چگونگی فوم گیری از سیر و نوشیدنی های ترکیبی شیر و قهوه مانند لته , کاپوچینو و ... قهوه های دمی شامل فرنچ پرس , کمکس و توضیحات راحعبه متدهای مختلف قهوه دمی.

   جلسه چهارم : نوشیدنی های سرد شامل شیک , اسموتی , فراپه , موهیتو , آیس کافی . در نهایت دریافت سفارش از یک میز در زمان پانزده دقیقه.  

 توجه : دوره  لتـــه آرت  یا هنر طراحی روی انواع لتــــه  دوره ای است مستقل که به صورت خصوصی در کافی شاپ در حال کار موسسه آموزش داده می شود.

تسهیلات :  کلاس به صورت خصوصی برگزار شده و بلافاصله بعد از ثبت نام دوره آغاز می گردد . کلیه آموزشهای لازم برای کار , افتتاح و مدیریت کافی شاپ درحال کار در حین دوره به فراگیران آموزش داده می شود   .

کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد

الزامات یا پیش نیازها  : دارا بودن شرایط فیزیکی و روحی لازم , دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی سیکل .

توصیه ها : خوش رویی و دارا بودن روحیه میهمان نوازی و علاقه به فعالیتها و مشاغل خدماتی عاملی است برای موفقیت .

طول مدت دوره : یک هفته 4 جلسه  کار عملی با توجه به استعداد فراگیر در کافی شاپ در حال کار موسسه جایی که فراگیران علاوه بر آشنایی با مواد و چگونگی تهیه  با روش ها و اصول پذیرایی , گرفتن سفارش , برخورد با مشتری یا میهمان و اصول اولیه مدیریت کافی شاپ آشنا می شوند.

گواهینامه صادره : برای فراگیران پس از طی دوره و موفقیت در آزمون  پایانی گواهی نامه  با عنوان  - مدیریت نوشیدنی های سرد و گرم در هتل  - توسط  وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی صادر می گردد . برای علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی پایان دوره موسسه بین المللی هوریزان با لوگو شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد , اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپـــا با امکان ترجمه و تایید و نیز دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صدور گواهینامه بین المللی با پرداخت هزینه مجزا انجام می گردد.

ساعت برگزاری کلاس ها : با هماهنگی استاد طبق نظر فراگیر در کافی شاپ در حال کار موسسه .

میزان شهریه هر دوره : هزینه دوره به صورت یکجا در زمان ثبت نام دریافت می گردد برای اطلاع از هزینه دوره اینجا را کلیک فرمایید.