آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل , رستوران و تالارها  

آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل

    کد دوره 112

 

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل , رستورانها و تالارها به عنوان میزبان , سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها , رستورانها , سازمانها , ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره :  آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی , آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات , ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت , انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع , برنامه ریزی پرسنلی .

محتوای دوره :

 1- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان.

 2- بخش غذا و نوشابه در هتل.

3-مهارت های فردی و ارتباطی.

 4- روشهای سرویس دهی.

 5- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.

 6- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا

7- چیدمان میز

8- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث

9- مهارت های میهمانداری.
10- آشنایی با محیط رستوران.

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : دارد

الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی , علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی , خوشرویی و اعتماد به نفس , دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل , برخورداری از سلامت جسمی و روحی , روحیه خستگی ناپذیر , دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول , دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : شاغلین این بخش در ارتباط مستقیم با میهمانان هستند پس لبخند دائمی باید جزء لاینفک چهره باشد .

طول مدت دوره :  دو ماه

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

ساعات برگزاری کلاسها : 16:30  تا 18:30 روزهاي پنجشنبه از ساعت 09:00 تا 17:00.

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه

میزان شهریه دوره : جهت اطلاع از هزینه دره آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل   اینجا را کلیک فرمایید.:

نحوه پرداخت :  به صورت یکجا در زمان ثبت نام.