دوره شـــــــــــــــف قصـــــــــــــاب
آموزش قصابی , مدیریت قصابی حرفه ای , فرایند قصابی در آشپزخانه هتل , قصابی در آشپزخانه رستوران و قصابی در کترینگ
ادویه شناسی , ادویه های ترکیبی و مرینیت ها , ترکیبات روغن های آرومات , سس های پایه و چاشنی ها
خدمات مشاوره و راه اندازی قصابی ها و سوپر پروتوئینی ها
- تبحر در قصابی و ادویه شناسی و ادویه های ترکیبی برای هر سرآشپز حرفه ای الزامی است-
جایگاه شغلی : فعالیت فراگیران در بخش قصابی در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی , قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر , تولید و عرضه کنندگان فرآورده های گوشتی و پروتوئینی , فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها , پرسنل بخش قصابی هتلها و پرسنل قصابی کترینگ ها , توجه داشته باشیم که یک آشپز می بایست تسلط کامل به حرفه قصابی داشته باشد.
هدف دوره : پیش از هر چیز مجدداٌ به یاد داشته باشیم یک قصاب الزامی برای آشنایی با علم و هنر آشپزی ندارد ولی یک آشپز ملزم به آشنایی کامل و تسلط به حرفه و فنون قصابی است , یک قصاب ماهر و حرفه ای فقط وظیفه برش گوشت به صورت سنتی را ندارد بلکه اطلاعات وی میبایست بسیار گسترده و فراگیران این حرفه می بایست با مفاهیم و فنون مهارتی از قبیل آشنایی و شناخت کامل انواع و نژاد های دام های سبک و سنگین , انواع ماکیان , انواع ماهی ها و دیگر آبزیان , شناخت گوشت ها , تشخیص نوع و کیفیت و تازگی گوشت ها , خواص , تخته کاری و انواع برش گوشت ها و قطعه بندی صحیح و فانتزی کاری , بسته بندی , آماده سازی و مزه دار نمودن مواد اولیه یا مرینیت های متنوع , بیات کردن , ترد کردن , فراوری , خشک کردن , نمک سود کردن , دودی کردن , واقورمه کردن , کنسرو کردن و دیگر موارد مرتبط با صنعت گوشت و پروتئین ها حیوانی را فراگیرند.
محتوای دوره آموزش شف قصاب , ادویه شناسی و ادویه های ترکیبی و مرینیت ها :
1- آشنایی با تجهیزات قصابی و لوازم انفرادی قصابی وتجهیزات قصابی صنعتی .
2-شناخت انواع گوشت و قسمتهای لاشه در قصابی.
3-آشنایی با خواص , مشخصات و خصوصیات انواع گوشت و مواد اولیه پروتوئینی در قصابی.
4-شناخت و کاربرد بخش های مختلف انواع گوشتهای قرمز ؛ سفید و آبزیان در قصابی.
5-شناخت کیفیت پخت و بهره وری بهینه از انواع مواد گوشتی در قصابی.
6-قطعه بندی و برش ها در قصابی.
7-شرایط پخت و نگهداری.
8- آماده سازی آشنایی با ادویه های مخصوص و مرینت کردن انواع گوشت های سفید و قرمز و نیز انواع آبزیان.
9- ادویه های خاص و ادویه های ترکیبی خورش ها و خوراک ها.
10- ترکیبات روغن های آرومات و سس های پایه و چاشنی ها.
11- کلیات ادویه شناس.
12-بهداشت مواد اولیه , محیط و فردی در قصابی.
کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد.
*** توجه : غیبت در جلسات دوره آموزش قصابی و شف قصاب به هر دلیل و تحت هر عنوانی غیرقابل جبران می باشد.
طول مدت دوره : 32 ساعت آموزشی در 8 جلسه شامل دروس تئوری و کار به صورت عملی در کارگاه می باشد.
توجه 1: هزینه مواد آموزشی فراگیران دوره و استاد به عهده موسسه می باشد لیکن فراگیران عزیز در صورت تمایل به تمرین بیشتر و بهتر می توانند علاوه بر میزان مواد اولیه کلاسی ؛ مواد اعلامی مازاد را هر جلسه با خود آورده پس از کار و آماده ساز با خود به منزل بازگردانند.
توجه 2: انجام فعالیت های محوله توسط استاد برای جلسه بعد توسط فراگیران الزامی و در آزمون پایانی دارای امتیاز با ضریب 2 می باشد.
توجه 3: هزینه مواد در روز آزمون به میزان و از نوع تعیین شده تماما به عهده فراگیران می باشد.
نوع گواهی نامه صادره : صدور دو گواهینامه از طرف وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با عنوان
* قصابی حرفه ای در هتل و رستوران
* شناخت ادویه های خاص و طعم دهنده های ویژه غذا در هتل و رستوران
با قابلیت ترجمه و تایید صادر می گردد. با توجه به درخواست کشور های خارجی به نیروهای متخصص در امور قصابی و فناوری مواد گوشتی و اعطای امتیاز مهاجرت و ویزای کار فراگیرانی که مایل به دریافت گواهی نامه بین المللی از موسسه بین المللی هوریزان با آرم شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و جهانگردی اروپــــا دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار می باشند می توانند با پرداخت هزینه مربوطه گواهی نامه بین المللی شف قصاب حرفه ای ؛ ادویه شناسی و شف سسیر را نیز دریافت نمایند.
ساعت برگزاری دوره : روز های شنبه یک روز در هفته از ساعت 13:30 لغایت 16:30 به مدت 8 هفته.
میزان شهریه دوره : برای اطلاع از هزینه دوره اینجا را کلیک فرمائید .
نحوه پرداخت : 50% در زمان ثبت نام بقیه طی 1 فقره چک به تاریخ یک ماه بعد از ثبت نام.