HTML  
 

 

مدیریت عمومی هتل و مدیریت هتلداری

مديريت عمومي واحدهای اقامتی با رستوران

حضوري - فشرده نیم حضوری

                                                                                                                   کد دوره 108

جایگاه شغلی : مدیریت هتل و دیگر انواع واحدهای اقامتی , مدیریت داخلی یا مدیریت هر یک از بخشهای هتل , اشتغال به عنوان سوپروایزر  در صورت احراز امتیاز لازم , اشتغال در هر یک از بخشهای هتل به عنوان پرسنل اجرایی با توجه به سابقه کار , علایق و توانمندی های فردی .

هدف دوره :  ایجاد آشنایی عمومی با ساختار سازمانی و ماهیت انواع واحدهای اقامتی با رستوران در فراگیران , آشنایی با اصول مقدماتی مدیریت بخشهای گوناگون و ارتباط بین بخشها , آشنایی با مسئولیتها و وظایف سازمانی پرسنل در تمامی بخشها و الزامات , توانمندی ایشان , جهت تصدی مسئولیتها , ایجاد تغییرات مثبت رفتاری در شاغلین این رشته و بهبود کیفیت خدمات و جلب هر چه بیشتر رضایت میهمانان .

محتوای دوره :  در این دوره سرفصلهای آموزشی عبارتند از:

1- هتل های بین المللی( انواع مختلف هتل ها , درجه بندی , طبقه بندی )

2-  شناخت صنعت گردشگری

3- مدیریت و سرپرستی در هتل

 4- مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش میهمان هتل

5- مدیریت و نظارت بر بخش اتاقداری و خانه داری هتل

6- مدیریت و نظارت بر بخش غذا و نوشابه هتل

7- مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری هتل

8- زبان انگلیسی تخصصی هتل داری

9- ایمنی , بهداشت و پیشگیری از حوادث

10- مهارت های فردی و ارتباطی (آداب معاشرت اجتماعی , رفتار , گفتار , پوشش , آراستگی)

11- قوانین و مقررات و ضوابط هتلداری
12- آشنایی با اصول آشپزی عمومی

به فراگیران آموزش داده میشود تا با به کارگیری این آموزش ها در حین کار اجرایی تجارب بیشتری را کسب نمایند . در این حیطه هر روز کاری تجربه و آموزشی جدید می باشد.

کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد , معادل 120 ساعت در هتل 4 ستاره.

 الزامات یا پیش نیازها : علاقه به فعالیتهای خدماتی , سلامت کامل روحی و جسمی , خوش رویی و روحیه بالای میهمان نوازی. دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم برای فراگیران این دوره جهت صدور گواهی نامه الزامی است .

توصیه ها : تسلط به هر چند زبان خارجی گامی است برای موفقیت هر چه بیشتر فراگیران.

طول مدت دوره :  حدود  3 ماه .

نوع گواهی نامه های  صادره : صدور و اعطای 2 گواهی نامه هم زمان , گواهینامه اول از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری کشور متولی هتل ها و رستوران های کشور و گواهینامه بین المللی دوم توسط موسسه بین المللی هوریزان عضو شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد  UN/APETIT و عضو اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و توریسم اروپا  EURHODIP صادر , قابل ترجمه و مورد تائید بوده دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار می باشد.*** هزینه گواهینامه بین المللی  مجزا به عهده فراگیران خواهد بود.***

توجه 1 ) مدارك صادره قابل ترجمه بوده و به تائيد وزارت دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مي رسد .

توجه 2) اين موسسه هيچگونه تعهدي در قبال اشتغال به كار فراگيران يا كسب مجوزهاي كار و تاسيس مراكز شغلي يا كسب وام  و اعتبارات از سازمانها , ارگانها , اتحاديه ها صنوف و بانكها ندارد . 

توجه 3 ) فراگيران علاقه مند به دريافت كد بين المللي از وزارت كار و امور اجتماعي  مي توانند با شركت در آزمون ادواري وزارت كار و سازمان فني حرفه اي راساً اقدام فرمايند.

ساعات برگزاری کلاسها : روزهای پنجشنبه از ساعت 0900 الی 1700 به صورت فشرده .

 محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه .

میزان شهریه دوره : 5/220/000 ریال.

هزینه های مربوط به دوره کارورزی در هتل و هزینه جزوات تماماً به عهده فراگیران گرامی  می باشد. 

نحوه پرداخت : 50 % پیش پرداخت الباقی طي يك فقره چك به تاريخ سر رسيد یک ماه بعد از شروع دوره .

فشرده نيم حضوري : موسسه بين المللي هوريزان دوره مديريت واحدهاي اقامتي و هتلداري را به صورت فشرده نیم حضوری برگزار مي نمايد .

دوره از زمان ثبت نام فراگير آغاز و با پرداخت شهريه دوره جزوات آموزشي به ايشان تحويل مي گردد . فراگير همزمان با  مطالعه امکان شرکت در تمامی کلاسهای حضوری را طبق برنامه خواهد داشت . فراگیر پس از کسب آمادگي لازم در آزمون پایانی شرکت کرده و در صورت موفقیت گواهی نامه مربوطه را دریافت خواهد نمود .

 

هزينه دوره : مبلغ   5/220/000  ريال مي باشد .

جهت كسب اطلاع بيشتر و ثبت نام با شماره 88490059 تماس حاصل فرماييد .