آشپزی مولکولی یکی از جدید ترین پدیده ها ی ظهور یافته در صنعت غذا و نوشیدنی ها می باشد و موسسه بین المللی هوریزان برای اولین بار در کشور اقدام به برگزاری دوره آموزشی آشپزی مولکولی یا (Molecular Gastronomy or Molecular Cuisine ) با بهره گیری از اساتید و مدرسین سرآشپز بین المللی نموده . پیش بینی آغاز دوره آموزش آشپزی مولکولی در موسسه هوریزان برای اواسط اردیبهشت طراحی ؛ برنامه ریزی شده است . این رشته از گران قیمت ترین و پرهزینه ترین دوره های مرتبط با صنعت غذا می باشد .
آشپزي مولکولی در سال 1988 توسط نیکلاس کورتی، فیزیکدان مجارستانی و یک شیمیدان فرانسوی به نام هارولد گری ابداع شد. بهتره کمی به تاریخچهی آشپزی فیزیکی و مولکولی بپردازیم. درسته که تا قبل از این علم، علوم دیگری در رابطه با تغذیه وجود داشت، اما هیچ کدوم از اونها به چگونگی پخت و پز، واکنشهای فیزیکی و شیمیایی و تاثیر دما توجهی نداشتند. واژهی آشپزی فیزیکی و مولکولی توسط نیکلاس کورتی که در آکسفورد مشغول تحصیل بود نام گذاری شد. سپس چندین و چند کارسوق در این رابطه برگزار گردید واز دستورهای غذایی مختلفی رونمایی شد و سرانجام رستورانهای بزرگی با اسم رستورانهای مولکولی افتتاح گشت. یکی از بهترین رستورانهای مولکولی،رستوران سه ستارهی البولی (el bulli) در اسپانیا است
اطلاعات تکمیلی در رابطه با دوره آموزش آشپزی مولکولی برای اولین بار در ایران در موسسه هوریزان در سایت رسمی موسسه به اطلاع علاقمندان خواهد رسید . جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره 00982188490049 تماس حاصل فرمائید.