آشپزی مولکولی  (  Molecular Gastronomy  or  Molecular Cuisine )  

​آشپزی مولکولی یکی از جدید ترین پدیده ها ی ظهور یافته در صنعت غذا و نوشیدنی ها می باشد و موسسه بین المللی هوریزان برای اولین بار در کشور اقدام به برگزاری دوره آموزشی آشپزی مولکولی  یا (Molecular Gastronomy  or Molecular Cuisine  ) با بهره گیری از اساتید و مدرسین سرآشپز بین المللی نموده . پیش بینی آغاز دوره آموزش آشپزی مولکولی در موسسه هوریزان  برای اواسط اردیبهشت طراحی ؛ برنامه ریزی شده است . این رشته از گران قیمت ترین و پرهزینه ترین دوره های مرتبط با صنعت غذا می باشد . اطلاعات تکمیلی در رابطه با دوره آموزش آشپزی مولکولی برای اولین بار در ایران در موسسه هوریزان در سایت رسمی موسسه به اطلاع علاقمندان خواهد رسید . جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره 00982188490049 تماس حاصل فرمائید.



     
 
آشپزی مولکولی