EURHODIP NEWS  
     
 
جدید ترین اخبار در رابطه با موسسه بین المللی هوریزان و دوره ها  
برای دسترسی به فهرست پانسیون ها , خوابگاه ها و واحد های اقامتی مجاز برای دختران و بانوان و نیز خوابگاه ها و پانسیون ها و واحد های اقامت بلند مدت در تهران اینجا را کلیک فرمائید.

سامانه وب سایت مستقیم بانک مشاغل کانادا , بانک مشاغل استرالیا , سامانه مستقیم جستجو ئ درخواست کار برای مهاجرات و Job Offer کانادا , استرالیا , اروپا , آمریکا و کشورهای عربی.
برای جستجو و درخواست بی واسطه و رایگان شغل مرتبط با مستر شف و مدیریت خدمات هتلداری , آشپزی , سرآشپزی , قنادی, باریستا , قصابی , پخت نان و نانوایی
در امارات متحده عربی         اینجا را کلیک فرمائید.
در ایالات متحده آمریکا        اینجا را کلیک فرمائید.
در کشورهای اروپایی          اینجا را کلیک فرمائید.
در استرالیا                       اینجا را کلیک فرمائید.
در کانادا                          اینجا را کلیک فرمائید.

قابل توجه فراگیران دوره مدیریت تاسیسات گردشگری و متقاضیان دریافت کارت مدیریت هتل و دیگر تاسیسات گردشگری
آخرین آزمون جامع ۱۴۰۲ در روز جمعه ۱۸ اسفند ساعت ۰۸:۳۰ صبح برگزار خواهد شد. برای ثبت نام و شرکت در آزمون به سامانه جامع آزمون جامع گردشگری از تاریخ  ۱  بهمن تا 19 بهمن غیر قابل تمدید به نشانی اینترنتی    www.edutourism.mcth.ir   یا لینک مربوطه درج شده در وب سایت رسمی موسسه هوریزان  مراجعه فرمائید.
توجه: برای دسترسی به بانک نمونه سوالات و تذکرات لازم  در مراحل ثبت نام ، بارگذاری مدارک ، پرداخت هزینه ، دریافت کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون جامع به بخش منابع آموزشی وب سایت رسمی موسسه مراجعه فرمائید. 

دوره بیسیک مستر شف برای آنان که قصد اشتغال حرفه ای یا مهاجرت با آشپزی  یا جاب آفر  آشپزی دارند.
20 روز آموزش فشرده شامل40 جلسه ورکشاپ عملی آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش آشپزی تخصصی , آموزش آشپزی ملل , اموزش فست فود تخصصی و12جلسه اختیاری * آموزش مدیریت رستوران و آشپزخانه * آموزش پذیرایی و تشریفات . طول دوره 3 ماه , هفته ای 2 روز صبح و بعد از ظهر برگزار می گردد. جهت اطلاع از محتوای کلی دوره اینجا را کلیک فرمائید.
*** دو دوره ستاره دار اختیاری بوده و به صورت تئوری روزهای پنجشنبه برگزار می گردد.

کاربران گرامی ضمن تشکر از بازدید شما ,  لطفاً برای روئیت  شیوه نامه ارزیابی و درجه بندی تاسیسات گردشگری مصوب سال 1400 و روش اجرائی و دستور العمل های مربوطه , فرم های ارزیابی کلیه انواع تاسیسات گردشگری اینجا را کلیک فرمائید.
برای آشنایی با دوره مدیریت تاسیسات گردشگری به منظور دریــافت یا تمدیــد کــارت مدیریــت تــاسیسات گردشگری شامل واحد های اقامتی و ... یا دریافت یا تمدید پروانه بهره برداری تاسیسات گردشگری اینجا را کلیک فرمائید.

دعوت به همکاری مدیر فنی بند ب جهت بخش دفتر خدمات مسافرتی هلدینگ گردشگری هوریزان در تهران. 
هلدینگ گردشگری هوریزان جهت دفتر خدمات مسافرتی بند ب مدیر فنی مسلط به مکالمه و مکاتبات زبان انگلیسی دعوت به همکاری می نماید . جهت کسب اطلاعات و مصاحبه اولیه فقط به صورت حضوری با در دست داشتن اصل و تصویر مدارک هویتی , رزومه کاری و لوح مدیر فنی  به دفتر مرکزی هوریزان به آدرس تهران خیابان کریمخان زند , زیر پل بر کریمخان , تقاطع سپهبد قرنی , جنب بانک تجارت , پلاک 196 , طبقه سوم , واحد شرقی مراجعه فرمائید.

دعوت به همکاری ؛ استخدام خانم با روابط عمومی بالا ؛ مسئولیت پذیر و علاقمند به کار گروهی
 موسسه هوریزان جهت  تکمیل کادر اداری بخش آموزش از  دو نفر خانم با روابط عمومی بالا ؛ علاقمند به کارگروهی ؛ مسئولیت پذیر و آشنایی نسبی به کار با کامپیوتر ترجیحا ساکن محدوده مرکز شهر تهران با شرایط وزارت کار و بیمه تامین اجتماعی دعوت به همکاری می نماید . 
ساعات کاری ایام هفته 09:00 تا 18:00 - ساعت کاری در دو روز شیفت جمعه 09:30 تا 16:30 
شش روز تعطیلی در ماه شامل یک روز ثابت از ایام کاری هفته و دو روز جمعه ( دو جمعه شیفت کاری)
آشنایی به word و Excel ؛ مدرک تحصیلی بالاتر ؛ تحصیلات مرتبط با صنایع غذایی یا گردشگری و تسلط به زبان انگلیسی موجب اولویت می باشد.
علاقمندان با در دست داشتن یک قطعه عکس پرسنلی ؛ و تصویر و اصل شناسنامه و کارت ملی ؛ تصویر آخرین مدرک تحصیلی جهت تکمیل فرم درخواست همکاری و مصاحبه به دفتر مرکزی موسسه در ساعات اداری به آدرس ذیل مراجعه فرمایند. تهران خیابان کریمخان زند ؛ زیر پل  بر خیابان کریمخان ؛ تقاطع سپهبد قرنی ؛ جنب بانک تجارت پلاک 196 طبقه سوم واحد شرقی 

آموزش آشپزی , آموزش آشپزی ملل , آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , آموزش آشپزی عمومی ایرانی سنتی حرفه ای , آموزش مستر شف کنتینانتال , آموزش گلدن شف کنتینانتال , آموزش اینترنشنال مستر شف , آموزش سرآشپزی اورینتال , آموزش  سرآشپزی کنتینانتال , آموزش غذا های خیابانی (آشپزی در غرفه های ارائه غذا خیابانی و آشپزی در خودروهای ارائه غذای خیابانی), آموزش فست فود حرفه ای , آموزش کافی شاپ حرفه ای , آموزش کافی شاپ تخصصی حرفه ای , آموزش قصابی , قصابی حرفه ای ,آموزش قصابی حرفه ای قطعه بندی مرینت کردن و بسته بندی حرفه ای , ادویه شناسی و شناخت ادویه ها , ادویه های ترکیبی و مرینیت کردن ,آموزش لته آرت حرفه ای , آموزش باریستا , آموزش قنادی و شیرینی پزی عمومی , آموزش قنادی و شیرینی پزی تخصصی , آموزش شیرینی پزی و قنادی کارگاهی , آموزش دسرهای فانتزی , شف قناد و شیرینی پز , سر قناد و شیرینی پز  , آموزش نان های فانتزی صبحانه , آموزش نان های حجیم , آموزش نان های غنی شده , آموزش آبدارچیان, آموزش خدمات پذیرایی و تشریفات از سطح مقدماتی تا مدیریت خدمات پذیرایی و تشریفات دیپلماتیک,آموزش مدیریت هتلداری , آموزش مدیریت تاسیسات گردشگری , آموزش مدیریت رستوران و کترینگ , برنامه ریزی آموزش و توسعه کاربردی روستاهای گردشگری, مدیریت واحدهای اقامتی و پذیرایی روستایی و بوم گردی سنتی و مدرن , آموزش مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یا مدیریت فنی بند ب , آموزش راهنمایان تور های جهانگردی , آموزش راهنمایان تور طبیعت گردی , آموزش صدور و  فروش بلیت هواپیما یا بند الف و ...

مدیریت تاسیسات گردشگری عنوان دوره جدید کوتاه مدتی است که توسط دفتر برنامه ریزی و مطالعات گردشگری وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی در فهرست دوره های کوتاه مدت آموزش های گردشگری ابلاغ گردید. دوره مدیریت تاسیسات گردشگری در صورتی که سرفصل های کامل و جامعی از تک تک حلقه های تشکیل دهنده زنجیره گردشگری را دربر گیرد می تواند تاثیر به سزایی در بهبود کیفیت ارائه خدمات گردشگری بگذارد. لذا با توجه به لزوم ارتقا کیفیت خدمات در تاسیسات و مراکز بسیار متنوع و گوناگون  گردشگری و لزوم  نزدیک شدن به استاندارد های قابل قبول بین المللی در صنعت اقامتی , غذا و نوشابه , تشریفات و پذیرایی و نیز گردشگری موسسه بین المللی هوریزان با اتکا به دانش پراکتیکال و آکادمیک روز بین المللی سعی بر بومی سازی و ارائه موضوعات به روز و کاربردی در آموزش مدیریت تاسیسات گردشگری نموده است.

آنچه در دوره مدیریت تاسیسات گردشگری به عنوان تاسیسات گردشگری می بایست در عنوان سرفصل های آموزشی این دوره مورد بحث و بررسی عمومی قرار می گرفت عبارتند از مدیریت دفاتر خدمات مسافرتی , دفاتر تامین , ذخیره و ارائه واحد های اقامتی , مدیریت واحد های پذیرایی و ارائه خدمات بین راهی ,  رستوران ها و مراکز ارائه خوراک و نوشیدنی در داخل و خارج از شهرها , مراکز تولید , ارائه و فروش  صنایع دستی و ........ می باشد. جهت اطلاع از عناوین آموزشی اینجا را کلیک فرمائید.فراگیران عزیز به منظور استفاده از نمونه سوالات تستی برای شرکت در آزمون جامع  وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی جهت تمدید یا درخواست پروانه بهره برداری هر یک از تاسیسات گردشگری از قبیل هتل ها , میهمانپذیرها , رستوران ها , دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب و غیره اینجا را کلیک فرمائید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت نام با بخش آموزش موسسه تماس حاصل فرمائید. هزینه دوره


* از فروردین 1398 امکان جستجو و دریافت تاییدیه آنلاین تمامی گواهی نامه های صادره بعد از این تاریخ  از طریق سیستم بین المللی تائید اعتبار گواهینامه ها HICCS  از هرنقطه جهان امکان پذیر و دیگر نیاز به مراجعه حضوری یا مکاتبات اضافه نخواهد بود. برای روئیت و استعلام گواهینامه هایی که کد ریجستری را دریافت کرده اند اینجا را کلیک فرمائید.
    *تذکر : برای دریافت تائیدیه پس از مراجعه به وب سایت www.hiccs.org  ابتدا کد ملی خود یا شماره پاسپورت برای اتباع خارجی را وارد و سپس برای روئیت هر یک از گواهینامه ها کد  Registration Number  را در بخش مربوطه و برای روئیت تمامی گواهینامه ها شماره اتوماسیون ( شماره گواهینامه های صادره توسط موسسه بدون تاریخ ) را در بخش Automation Number  وارد نمائید. توجه در گواهینامه های وزارت میراث فرهنگی ؛ گردشگری و صنایع دستی شماره های گواهینامه جهت جستجو هیچ کاربردی نداشته فارغ التحصیلان محترم صرفا می بایست از طریق کد ریجستری ثبت شده روی گواهینامه  و به جای شماره گواهینامه ثبت شده روی گواهی های وزارتخانه از شماره اتوماسیون ( شماره پرونده دانشجویی خود) استفاده نمایند.

    ** فارغ التحصیلان عزیز دوره های گذشته از شهریور 1386 تا پایان اسفند 1397 که مایل به دریافت کد ریجستری می باشند صرفاً با هماهنگی قبلی با بخش آموزش با به همراه داشتن اصل گواهینامه به بخش آموزش موسسه مراجعه فرمایند. جهت اطلاع از هزینه صدور کد ریجستری اینجا را کلیک فرمائید.


Horizon International Institute`s Horizon Chef Academy the executor of short term courses and class for foreign guest & Tourists. Please contact with your travel agency or institute's office +982188490049

ثبت عضویت موسسه بین المللی هوریزان در وب سایت رسمی سازمان جهانی گردشگری وابسته به سازمان ملل متحد UNWTO عالی ترین مرجع توریسم در جهان انجام شد. عضویت وابسته موسسه بین المللی هوریزان در سازمان جهانی گردشگری را در دهمین سال تاسیس به کلیه اساتید , همکاران و فراگیران عزیز تبریک می گوییم . جهت جستجو , بازدید و اعتبار سنجی گواهینامه های صادره توسط موسسه بین المللی هوریزان  اینجا را کلیک فرمایید.

ثبت عضویت  و بــــــرند موسسه بین المللی هوریزان در وب سایت اتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان بین المللی  WORLD CHEFS عــــــــــالی ترین مرجع  سرآشپزان  و شف های بین المللی جهان در دهمین سال تاسیس را به کلیه اساتید , فراگیران و همکاران گرامی تبریک می گوییم جهت جستجو , بازدید و اعتبار سنجی گواهینامه های بین المللی صادره توسط موسسه بین المللی هوریزان اینجا را کلیک فرمایید.

   ثبت عضویت و برند موسسه بین المللی هوریزان در اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپا   EURHODIP  جهت جستجو و اعتبار سنجی گواهینامه های صادره توسط موسسه بین المللی هوریزان. جهت جستجو و ارزشیابی عضویت موسسه بین المللی هوریزان و اعتبار سنجی گواهینامه های بین المللی  موسسه هوریزان   اینجا را کلیک فرمایید.

ثبت عضویت و برند موسسه بین المللی هوریزان در شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد  UNAPETIT  جهت جستجو و اعتبار سنجی گواهینامه های صادره توسط موسسه بین المللی هوریزان. جهت جستجو و ارزشیابی عضویت موسسه بین المللی هوریزان و اعتبار سنجی گواهینامه های بین المللی  موسسه هوریزان اینجا را کلیک فرمایید.

آموزش فست‌فود حرفه ای تخصصی آغاز ترم دوم گردشی آموزش فست فود دوره مستقل با صدور گواهینامه بین المللی دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار قابل ترجمه و تایید در موسسه بین‌المللی هوریزان. با توجه به کثرت علاقمندان و به منظور حفظ استاندارد های آموزشی ترم جدید آموزش فست‌فود حرفه ای تخصصی در روزهای یکشنبه آغاز شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با بخش آموزش موسسه بین المللی هوریزان تماس حاصل فرمایید.   02188490049

قصابی , قصابی حرفه ای , ادویه های ترکیبی و مرینت ها , آموزش قصابی ,آموزش قصابی حرفه ای آشنایی با اصول قصابی ,آشنایی با انواع برش ها,قصابی و بی خز نمودن گوشت قرمز دامی , مرغ و ماکیان , ماهی ها و دیگر آبزیان , ادویه ها و مرینت ها صدور گواهینامه بین المللی ,آموزش قصابی,آموزش قصابی حرفه ای آشنایی با اصول قصابی , آشنایی با انواع برش ها , قصابی و بی خز نمودن گوشت قرمز دامی  مرغ و ماکیان , ماهی ها و دیگر آبزیان,صدور گواهینامه بین المللی,گواهینامه قصابی بین المللی قابل ترجمه و تایید دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار در موسسه بین المللی هوریزان. روزهای برگزاری شنبه ها از ساعت 13:00  تا ساعت 17:00 به صورت گردشی می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با دوره های آموزشی و خدمات مشاوره و راه اندازی قصابی ها و سوپر پروتِینی ها  اینجا را کلیک فرمایید یا با بخش آموزش موسسه با شماره 02188490049 تماس حاصل فرمایید.

کافی شاپ ,آموزش کافی شاپ , آموزش باریستا , لته آرت , آموزش میکسولوژی , آموزش بارتندری با صدور گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار در موسسه بین المللی هوریزان. در دو گروه 15 و 25 ساعت آموزش به صورت خصوصی در کافی شاپ در حال کار موسسه. مدیریت کافی شاپ و فرایند گردش کار و چگونگی امور اجرایی برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ را در موسسه بین المللی هوریزان تجربه کنید.

We - as behalf of Cultural Heritage, Handicrafts and Tourism Organization of Iran - have this honor to congratulate the reelection of International Horizon Institute as the top in food, tourism industry , and hospitality servicing to all our tutors,apprentices and colleagues.

انتخاب مجدد موسسه بین المللی آموزشی هوریزان در سال 1396 به عنوان موسسه برتر آموزش صنایع غذایی , هتلداری و گردشگری از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری را به کلیه اساتید , همکاران و فراگیران عزیز تبریک می گوییم.

جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری دومین جشنواره ملی با حضور موسسه بین المللی هوریزان مجری دوره های صنایع غذایی شامل سرآشپزی کنتینانتال, سر قناد یا شف قنادی,پذیرایی و تشریفات, فست فود حرفه ای , کافی شاپ و باریستا, آشپزی ملل,آشپزی تخصصی حرفه ای,آشپزی ایرانی و عمومی,مدیریت رستوران,مدیریت کترینگ,مدیریت آشپزخانه, کاست کنترل و هتلداری , تشریفات و پذیرایی,راهنمایان تور, مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی  با صدور گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید,دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار.

موسسه بین المللی هوریزان در راستای توسعه علمی و آکادمیک و نیز پیشرفت و تحول علوم صنایع غذایی و قنادی و شیرینی پزی کشور هم اکنون همزمان با دهمین سال تاسیس با برنامه ریزی و بهره گیری از استانداردهای آموزشی و فنی و حرفه ای کشور های اروپایی و .... صاحب سبک هم  اکنون برای اولین باردر کشور اقدام به برنامه ریزی و اجرای دوره سر قناد و شیرینی پز یا شف قناد و شیرینی در کشور نموده است. لذا از علاقمندان دعوت می شود برای آشنایی با محتوای دوره و ثبت نام  با بخش آموزش موسسه بین المللی هوریزان تماس گرفته و اطلاعات مربوط به دوره آموزشی شف قناد و شیرینی  یا سر قناد و شیرینی پز  و آشنایی با گواهینامه صادره در پایان دوره  و پس از موفقیت در آزمون های کتبی و عملی و کسب سوابق لازم تجربی دریافت نمایند.

دعوت از موسسه بین المللی هوریزان به عنوان موسسه برتر آموزش صنایع غذایی و سرآشپزی , تشریفات و پذیرایی و هتلداری در مسابقه دانشجویی غذای ایرانی در دانشگاه علم و صنعت تهران برای داوری بخش مسابقه که با حضور سرکار خانم جداری و سرکار خانم قلیزاده امروز جمعه 5 خرداد 96 با موفقیت برگزار گردید.

دعوت از موسسه بین المللی هوریزان به عنوان موسسه برتر صنایع غذایی و هتلداری و تشریفات جهت همکاری  با سفارت علیه مکزیک در ایران و حضور برای برگزاری ضیافت معرفی  توانمندی ها , محصولات صنایع  غذایی , آشنایی با خوراک های ملی و توانمندی های گردشگری و هتلینگ کشور مکزیک با حضور برند های برتر این کشور و شرکت های مرتبط ایرانی.

برگزاری اولین دوره آموزش آشپزی برای گردشگران آمریکایی به زبان انگلیسی 09 آوریل 2017 در آموزشگاه بین المللی هوریزان عضو اتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان بین المللی ؛   EURHODIP & UN/APETIT 

مجله الکترونیکی 2016 اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و توریسم اروپا از این پس در وب سایت رسمی موسسه بین المللی هوریزان عضو  شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیـه  (  UN/APETIT ) و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپا ( Eurhodip )
     
 
کروکی موقعیت مکانی موسسه بین المللی هوریزان بدون امکان جستجو , با نقشه خطوط دسترسی مترو  
     
 
اعلام نظر فراگیران در مورد کیفیت آموزشی موسسه بین المللی هوریزان  
فراگیران عزیز متمنی است برای هرچه پر بار تر برگزار نمودن دوره های آموزشی و اطلاع دیگر علاقمندان نظر خود در رابطه با موسسه و کیفیت آموزشی دوره هایی را که میگذرانید یا گذرانده اید  و همچنین پیشرفت هایی را که در زمینه شغلی  داشته اید در این بخش اعلام  تا به اطلاع و نظر همگان برسد.
                       با سپاس مدیریت موسسه بین المللی هوریزان
     
 
مقالات  
مسترشف چیست؟  یا مَستــــر شـــــف کیست؟  مغلطه ای در باره مستر شف   Master Chef

مستر شف کیست؟  مغلطــه ای در باره مستر شف Master Chef , آموزش مستر شف کنتینانتال, آموزش مستر شف در شف آکادمی هوریزان تنها مجری دوره مستر شف در کشور کامل ترین دوره تجمیعی آموزش های تخصصی شف در کشوربا بیش از 2250 امتیاز مهارتی برای مهاجرت.

معنای: Master   استـاد , مدیــر , چیره دست , پیر , رئیس , ارباب , سرور ,سید , سرآمد , کارفرما , صاحب ,دانشور , برجسته, چیره دست, رام کردن, استاد شدن, ماهر شدن, خوب یاد گرفتن, تسلط یافتن بر...

و اما مفهوم مغلطه کردن و مترادف آن سفسطه کردن : در یک جمله کوتاه یعنی به غلط انداختن با قصد قبلی

 

مغالطه، یکی از اصطلاحات به‌کار رفته در علم منطق بوده و به‌معنای خطای در تفکر یا شکل غیر معتبر از استدلال است.

مغالطه جزئی از برهان است که به‌طور قابل اثباتی در منطق آن ایراد وجود دارد و بنابراین کلِ برهان را نامعتبر می‌سازدمغالطه ممکن است برای وارونه کردنِ حقیقت(ها) به کار رود. مغالطه‌گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌ است و ممکن است آن نتیجه را برای نتیجه‌ گیری‌های دیگری هم به کار گیرد.

و اما چه چیز موجب نگارش و توضیح مفاهیم بالا گردید.

شف آکادمی هوریزان برای اولین بار از سال 1395 با توجه به نیاز بازار کار و الزامات موجود در مسیر آموزش های تخصصی آشپزی , سرآشپزی و متقاضیان کار و مهاجرت به خارج از کشور با صدور گواهینامه های معتبر , قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهارتی با کد ریجستری و کانفرمیشن در داخل و خارج از کشور اقدام به طراحی و اجرای دوره مستر شف کنتینانتال دوره تجمیعی بیش از 12 دوره آموزشی (و نه جلسه آموزشی) استاندارد نمود. دوره مستر شف در شف آکادمی هوریزان دارای مفهوم بسیار گسترده ای است همانطور که در صفحه اطلاعات مربوط به دوره مستر شف قابل روئیت می باشد. و اما ادامه داستان ...

 


مَستر شف کیست؟ وظایف , مسئولیت ها , سِمَت ها , عناوین و رتبه بندی سرآشپزان
در آشپزخانه های حرفه ای استاندارد

 

اگر دستهای ماهری دارید و همیشه از تهیه دستورات غذایی جدید لذت می‌برید, اگر قصد راه اندازی رستوران یا کترینگ خود و کسب و کار خود هستید , اگر میخواهید مهارت های خود را در فراتر از مرزهای کشور با مهاجرت یا دریافت جاب آفر به چالش بکشید , یا اگر قصد دارید و به  فکر تبدیل شدن به یک مستر شف بین المللی و حرفه‌ای هستید و علاقه, عشق به غذا و مهارت‌های حرفه ای مستر شف برایتان اهمیت دارند, واقعیت این است که برای پیشرفت در پله‌های حرفه‌ای آشپزی و سرآشپزی در آشپزخانه, بیش از اینها نیاز است. آشپزخانه حرفه‌ای مدرن بر اساس یک سلسله مراتب عمل می‌کند, و انواع مختلفی از آشپزها مسئولیت‌های مختلفی دارند. آگاهی از عملکرد سیستم  بسیار حیاتی است , به ویژه اگر می‌خواهید به عنوان یک مستر شف و سرآشپز حرفه‌ای شناخته شوید و این به شما کمک میکند تا بهترین مسیر برای تحقق رویای مستر شف و سرآشپز خبره شدن, را پیدا کنید. با این گفته‌ها, بیایید به این سوالات متداول نگاهی بیاندازیم ...




با حرفه و هنر رستوران داری
 تا چه حد آشنا هستید ؟ تا به حال به این فکر افتاده اید که اگر صاحب یک رستوران شوید محل کار خود را چگونه دکور می کنید که میزبان مشتریان بیشتری باشید؟ بد نیست بدانید موفقیت طراحی یک رستوران ، تا حدی بسیار به چگونگی مشاهده و احساس مشتری بستگی دارد و ادامه مطلب ...
     
 
.  
آش ,گلدن شف کنتینانتال , آشپز , شف شو , دوره فشرده شف شو , آشپزی , سرآشپزی کنتینانتال , سرآشپزی اورینتال , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی با گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار , حرفه ای , سرآشپز , سرآشپز حرفه ای , آشپزی , آشپزی آموزش , آشپزی عمومی , آشپزی تخصصی , آشپزی سرآشپز , آشپزی ملل , آشپزی حرفه ای , آشپزی عملی , آشپزی بین المللی , آشپزی فنی حرفه ای , آشپزی هتل , آشپزی کترینگ , آشپزی رستوران , آشپزی تالار , آشپزی خانواده , آشپزی ایرانی , آشپزی محلی , آشپزی سنتی , آشپزی ملی , آشپزی ملل , آشپزی ایتالیایی , آشپزی چینی , آشپزی هندی , آشپزی اروپایی , آشپزی فرانسوی , آشپزی ترکیه , آشپزی یونانی , آشپزی عربی , آشپزی تایلندی , آشپزی مهاجرت , آشپزی کانادا , آشپزی کبک , آشپزی با گواهینامه بین المللی , آشپزی با گواهی نامه بین المللی با امتیاز مهاجرت , آشپزی در خانه , آشپزی کودک  , آشپزی سلامت , آشپزی بیمار , آشپزی رژیمی , آشپزی فرنگی , آشپزی ایرانی و فرنگی , آشپزی مجلات , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی عمومی , آموزش آشپزی تخصصی , آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش عملی آشپزی , آموزش آشپزی ملل , آموزش شف , آموزش سرآشپزی شف , آموزش اشپزی بین الملل , آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی , آموزش آشپزی عملی, آموزش عملی آشپزی , آموزش آشپزی فنی حرفه ای , آموزش آشپزی هتل , آموزش سرآشپزی هتل , آموزش سرآشپزی رستوران , آموزش سرآشپزی کترینگ , آموزش آشپزی رستوران , آموزش آشپزی کترینگ , آموزش سرآشپزی تالار , آموزش آشپزی تالار, آموزش آشپزی خانواده , آموزش آشپزی ایرانی , آموزش آشپزی فرنگی , آموزش آشپزی محلی , آموزش آشپزی سنتی , آموزش آشپزی ملی , قنادی , شیرینی پزی , شف قناد , سر قناد , شف قناد و شیرینی , سر قناد و شیرینی ,  آموزش آشپزی ایتالیایی , آموزش آشپزی چینی , آموزش آشپزی آسیای جنوب شرقی , آموزش آشپزی هندی , آموزش آشپزی اروپای , آموزش آشپزی فرانسوی   , آموزش آشپزی ترکیه , آموزش آشپزی یونانی , آموزش آشپزی عربی , آشپزی اسلامی , آموزش آشپزی اسلامی , آموزش غذا های کشور های اسلامی , آموزش آشپزی حلال اسلامی , آموزش آشپزی تایلندی , آموزش آشپزی برای مهاجرت , آموزش آشپزی برای کانادا , آموزش آشپزی برای کبک , آموزش اشپزی تلویزیون , آموزش آشپزی صدا و سیما , آموزش آشپزی در مجلات تخصصی , سرآشپزی حرفه ای , سرآشپزی بین المللی , سرآشپزی هتل , سرآشپزی کترینگ , سرآشپزی رستوران , سرآشپزی تالار , سرآشپزی ایرانی , سرآشپزی ملل , سرآشپزی ایتالیایی , آشپزی درمانی , درمان افسردگی با آموزش آشپزی , درمان نواقص حرکتی با آموزش آشپزی , روان درمانی با آموزش آشپزی , سرآشپز بیمارستان , آشپزی غذا های ملل , آشپزی غذا های دریایی , آشپزی غذا های ملی , آشپزی غذا های سنتی , آشپزی خارخ از کشور , آموزش آشپزی خارج از کشور , آموزش آشپزی در کردن بلو , آموزش آشپزی در مالزی , آموزش آشپزی کشتی , آموزش آشپزی در ترکیه , آموزش آشپزی در ارمنستان , آموزش آشپزی در دبی , آموزش آشپزی برای مهاجرت به کانادا , آموزش آشپزی برای مهاجرت به نیوزیلند , آموزش آشپزی برای مهاجرت استرالیا , سسیر , آموزش سسیر , آموزش سس ها , آموزش کباب ها , اموزش استیک ها , آموزش رست ها , آموزش بیف ها , آموزش چلو ها و پلو ها, آموزش خورش ها , آموزش غذا های آبزیان , آموزش غذا های ماکیان , غذا های دریایی , غذا های رژیمی , رژیم درمانی  غذاهای بیماران قلبی , غذا های بیماران دیابتی , غذا های بیماران قندی , غذا های کودک , غذا های سالم , غذا های گیاهی , غذا های ماکیان, غذاهای گوشتی , غذا در سفر و مسافرت , آموزش دسر , آموزش ژله های تزئینی , آموزش ژله های فانتزی , آموزش ژله های تزریقی , آموزش کیک و شیرینی , تزئین کیک ها , قنادی حرفه ای , قنادی و شیرینی پزی حرفه ای , آموزش هتلداری , آموزش مدیریت هتلداری , آموزش مدیریت فنی بند الف , آموزش مدیریت فنی بند ب , مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری , آموزش راهنمایان طبیعت گردی , آموزش راهنمایان ایران گردی , آموزش راهنمایان جهانگردی , آموزش راهنمایان تور و سفر , آموزش تور لیدری , آموزش اکو تور لیدری , کافی شاپ , راه اندازی کافی شاپ , کافی شاپ مشاوره و راه اندازی , آموزش کافی شاپ , مدیریت کافی شاپ حرفه ای , آموزش عملی مدیریت کافی شاپ , آموزش فست فود , آموزش حرفه ای فست فود , قنادی و شیرینی پزی , قنادی و شیرینی پزی آموزش , شیرینی های سنتی , نان آموزش , آموزش نان ها ,  آموزش شیرینی های سنتی , آموزش شیرینی های خشک , آموزش شیرینی های تر , گردشگری , راهنمایان جهانگردی , تور لیدری , اکوتورگاید , مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی , مدیریت فنی بند ب , هتلداری, پذیرایی و تشریفات , آموزش گردشگری , آموزش هتلداری , آموزش سرآشپزی , مجله آشپزی برتر , مجله آشپزی خانواده سبز , مجله سرآشپز , مجله آشپزباشی , سریال آشپز باشی , مجله آشپزی آشپزخانه ملل , آموزش خدمات پذیرایی و تشریفات , پذیرایی و تشریفات, خدمات میزبانی و تشریفات اداری , آموزش آبدارچیان , آموزش نیروهای خدمات اداری , آموزش سرپرستی رستوران و آشپزخانه در هتل , آموزش سرپرستی مدیریت کترینگ , آموزش مدیریت غذا و نوشابه در هتل و رستوران,تاسیس دفتر خدمات گردشگری و مسافرتی هوریزان راش , برنامه ریزی و اجرای تورهای گروهی و انفرادی ,رزرو هتل و بلیت کلیه خطوط هوایی در تمامی مسیرها , برگزار کننده تورهای شاد یک و چند روزه ,برگزار کننده تورهای ورودی و خروجی ,موسسه بین المللی هوریزن  سازمان ملل متحد ,تشریفات , آبدارچیان , تشریفات هتل , مدیریت رستوران,راه اندازی,مشاوره,تشریفات دیپلماتیک,آشپزی حرفه ای بین المللی,آشپزی عمومی و تخصصی,آشپزی ملل,قنادی و شیرینی پزی,فست فود,کافی شاپ,کلاس تست آزمون جامع گردشگری,دسرو ژله تزئین, قصابی حرفه ای,گواهی نامه معتبر مورد تائید و قابل ترجمه دارای امتیاز مهاجرت,آئین نامه اجرائی تدوین پروژه های زبان تخصصی غیر انگلیسی راهنمایان.
     
 
ارتباط با ما ---------------- Contact us  
    تـــــاسیس 1386
Founded  2007 
 
Tel:         00982188490049  
    
Mobil:     00989121468134 
 
e mail: horizon_institute@yahoo.com
  Telegram: t.me/horizonacademy
 
تهران - ایران
خیابان کریمخان زند , زیر پل کریمخان , بر کریمخان , تقاطع سپهبد قرنی , جنب بانک تجارت , پلاک 196 , طبقه سوم واحد شرقی   کد پستی   1584793733  
ساعت کــــــار بخش آمـــوزش در 7 روز هفته :
جمعه تا چهارشنبه ..................09:30  الی 17:00
پنجشنبه ....................................09:30  الی 13:00
     
 
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.  
     
 
Chef Magazine Digital Archives  
     
 
UNWTO Newsletters  
     
 
EURHODIP MAGAZINE  
     
 
لوح فشرده جزوات موسسه هوریزن  
     
 
دوره های آموزشی موسسه هوریزان  
     
 
تعداد بازدیدکنندگان  
امروز
دیروز
ماه جاری
امسال
مجموع
     
 
تاریخ و ساعت  
HORIZON
جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
19 آوريل 2024

     
 
لغت نامه  

     
 
سازمان های مهاجرتی نیاز به فیلتر شکن  
     
 
تصاویری از فعالیت های موسسه  
     
 
اساتید شـــف آکــــادمی هوریزان  
     
 
اساتید آکادمی هتلداری هوریزان  
     
 
هوریزان در شبکه های اجتماعی  









     
 
سایتهای مفید  

     
 
سایت رسمی اخبار هتـــــل های کشور  

     
 
برنامه ها و فیلم های آموزشی آشپـــزی  

     
 
بانك مقالات و نشريات آنلاين  

     
 
سایتهای مفید  


























     
 
فراگیران عزیز نظر خود را اعلام فرمائید.  
1. نظر خود در رابطه با کیفیت آموزشی دوره هایی را که در موسسه هوریزان گذرانده اید ثبت فرمائید . توجه کاربران جدید برای مشاهده نتیجه نظرسنجی به مازول پایین مراجعه فرمائید.




     
 
نتیجه نظرسنجی بالا - کیفیت دوره ها -  
با سپاس از فراگیران شرکت کننده در نظر سنجی کیفیت دوره های آموزشی موسسه ؛ در این بخش نتیجه نظر سنجی کیفیت برگزاری دوره ها برای کاربران جدید قبل از شرکت در نظرسنجی به عنوان فراگیر به صورت ماهیانه اعلام و به روز می شود.
   آخرین به روز رسانی : 1402.10.15
                                نفر          درصد تقریبی
1- عالی :            5015         97%
2- خیلی خوب:         24           1%
3- خوب:                23           1%
4- ضعیف:              21           1%
     
 
وب سایت ما را ارزیابی فرمائید.  
1. نظرتان در باره کیفیت اطلاعات ؛ کاربردی بودن و شکل ظاهری سایت موسسه چیست؟