جدید ترین اخبار در رابطه با موسسه بین المللی هوریزان و دوره ها  
قصابی,آموزش قصابی,آموزش قصابی حرفه ای آشنایی با اصول قصابی ,آشنایی با انواع برش ها,قصابی و بی خز نمودن گوشت قرمز دامی  مرغ و ماکیان ها و ماهی ها و دیگر آبزیان,صدور گواهینامه بین المللی,گواهینامه قصابی بین المللی قابل ترجمه و تایید دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار در موسسه بین المللی هوریزان. روزهای برگزاری چهارشنبه ها از ساعت 10 صبح تا ساعت 14 به صورت گردشی می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک فرمایید یا  با بخش آموزش موسسه با شماره 02188490049 تماس خاصل فرمایید.

قیمت های ویژه, از قیمت های ویژه به مناسبت 10 همین سال تاسیس موسسه بین المللی هوریزان بهره مند شوید. برای روئیت قیمت های ویژه  اینجا را کلیک کنید.

 
آژانس خدمات مسافرتی ,گردشگری و هواپیمایی هوریزان
از این پس هر هفته با هم در سفر خواهیم بود.
تور یک روزه طبیعت گردی
مرداب هسل و جنگل مشعل
تاریخ رفت : 26 آبان 96
ساعت حرکت : 6 صبح میدان آرژانتین
مراجعت: حدود ساعت 22
میزان سختی برنامه : پیاده روی سبک
خدمات تور : صبحانه, عصرانه, راهنمای مجاز, بیمه, خودرو توریستی, لوازم شخصی, ناهار
آخرین مهلت ثبت نام : چهارشنبه 10 آبان
شماره تماس ثبت نام : 02188490059
Www.horizontravel.ir

کافی شاپ ,آموزش کافی شاپ , آموزش باریستا , لته آرت , آموزش میکسولوژی , آموزش بارتندری با صدور گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار در موسسه بین المللی هوریزان. در دو گروه 15 و 25 ساعت آموزش به صورت خصوصی در کافی شاپ در حال کار موسسه. مدیریت کافی شاپ و فرایند گردش کار و چگونگی امور اجرایی برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ را در موسسه بین المللی هوریزان تجربه کنید.

We - as behalf of Cultural Heritage, Handicrafts and Tourism Organization of Iran - have this honor to congratulate the reelection of International Horizon Institute as the top in food, tourism industry , and hospitality servicing to all our tutors,apprentices and colleagues.

انتخاب مجدد موسسه بین المللی آموزشی هوریزان در سال 1396 به عنوان موسسه برتر آموزش صنایع غذایی , هتلداری و گردشگری از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری را به کلیه اساتید , همکاران و فراگیران عزیز تبریک می گوییم.

  طرح ملی ارزیابی و رتبه بندی سرآشپزان ایران در دهمین سال تاسیس موسسه بین المللی هوریزان عضو شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد , عضو اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و جهانگردی اروپا , عضو و نماینده اتحادیه انجمن های سرآشپزان بین المللی , موسسه برتر آموزش صنایع غذایی , هتلداری , تشریفات و گردشگری در سالهای 1393 و 1396 کاندید عضویت در سازمان جهانی گردشگری و مجری ارزیابی و رتبه بندی سرآشپزان ایران آغاز شد. علاقمندان کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست ممیزی   جهت تکمیل چک لیست اینجا را کلیک کنید.

آموزش آشپزی عمومی حرفه ای , برنامه ریزی و آغاز اجرای سومین ترم آموزشی آشپزی حرفه ای به صورت گردشی در روزهای سه شنبه هر هفته به دلیل استقبال بی نظیر فراگیران  عزیز علاقمند و حفظ استاندارد های  لازم  آموزش در موسسه بین المللی هوریزان.

جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری دومین جشنواره ملی با حضور موسسه بین المللی هوریزان مجری دوره های صنایع غذایی شامل سرآشپزی کنتینانتال, سر قناد یا شف قنادی,پذیرایی و تشریفات, فست فود حرفه ای , کافی شاپ و باریستا, آشپزی ملل,آشپزی تخصصی حرفه ای,آشپزی ایرانی و عمومی,مدیریت رستوران,مدیریت کترینگ,مدیریت آشپزخانه, کاست کنترل و هتلداری , تشریفات و پذیرایی,راهنمایان تور, مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی  با صدور گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید,دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار.

موسسه بین المللی هوریزان در راستای توسعه علمی و آکادمیک و نیز پیشرفت و تحول علوم صنایع غذایی و قنادی و شیرینی پزی کشور هم اکنون همزمان با دهمین سال تاسیس با برنامه ریزی و بهره گیری از استانداردهای آموزشی و فنی و حرفه ای کشور های اروپایی و .... صاحب سبک هم  اکنون برای اولین باردر کشور اقدام به برنامه ریزی و اجرای دوره سر قناد و شیرینی پز یا شف قناد و شیرینی در کشور نموده است. لذا از علاقمندان دعوت می شود برای آشنایی با محتوای دوره و ثبت نام  با بخش آموزش موسسه بین المللی هوریزان تماس گرفته و اطلاعات مربوط به دوره آموزشی شف قناد و شیرینی  یا سر قناد و شیرینی پز  و آشنایی با گواهینامه صادره در پایان دوره  و پس از موفقیت در آزمون های کتبی و عملی و کسب سوابق لازم تجربی دریافت نمایند.

آموزش آشپزی , آموزش آشپزی ملل , آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , آموزش آشپزی عمومی ایرانی سنتی حرفه ای , آموزش سرآشپزی اورینتال , آموزش  سرآشپزی کنتینانتال , آموزش غذا های خیابانی (آشپزی در غرفه های ارائه غذا خیابانی و آشپزی در خودروهای ارائه غذای خیابانی), آموزش فست فود حرفه ای , آموزش کافی شاپ حرفه ای , آموزش کافی شاپ تخصصی حرفه ای , آموزش لته آرت حرفه ای , آموزش باریستا , آموزش قنادی و شیرینی پزی عمومی , آموزش قنادی و شیرینی پزی تخصصی , آموزش شیرینی پزی و قنادی کارگاهی , آموزش دسرهای فانتزی , شف قناد و شیرینی پز , سر قناد و شیرینی پز  , آموزش نان های فانتزی صبحانه , آموزش نان های حجیم , آموزش نان های غنی شده , آموزش آبدارچیان, آموزش خدمات پذیرایی و تشریفات از سطح مقدماتی تا مدیریت خدمات پذیرایی و تشریفات دیپلماتیک,آموزش مدیریت هتلداری , آموزش مدیریت رستوران و کترینگ , برنامه ریزی آموزش و توسعه کاربردی روستاهای گردشگری, مدیریت واحدهای اقامتی و پذیرایی روستایی و بوم گردی سنتی و مدرن , آموزش مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یا مدیریت فنی بند ب , آموزش راهنمایان تور های جهانگردی , آموزش راهنمایان تور طبیعت گردی , آموزش صدور و  فروش بلیت هواپیما یا بند الف و ...

دعوت از موسسه بین المللی هوریزان به عنوان موسسه برتر آموزش صنایع غذایی و سرآشپزی , تشریفات و پذیرایی و هتلداری در مسابقه دانشجویی غذای ایرانی در دانشگاه علم و صنعت تهران برای داوری بخش مسابقه که با حضور سرکار خانم جداری و سرکار خانم قلیزاده امروز جمعه 5 خرداد 96 با موفقیت برگزار گردید.

دعوت از موسسه بین المللی هوریزان به عنوان موسسه برتر صنایع غذایی و هتلداری و تشریفات جهت همکاری  با سفارت علیه مکزیک در ایران و حضور برای برگزاری ضیافت معرفی  توانمندی ها , محصولات صنایع  غذایی , آشنایی با خوراک های ملی و توانمندی های گردشگری و هتلینگ کشور مکزیک با حضور برند های برتر این کشور و شرکت های مرتبط ایرانی.

آموزش بیسکویت های دکوراتیو و کوکی با فوندانت دوره تک جلسه در موسسه بین المللی هوریزان تاریخ برگزاری دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 از ساعت 10 تا 14  موارد آموزشی به صورت کارگاه عملی عبارتند از:
آموزش و دستور پخت کوکی شکلاتی و کره ای به صورت عملی و کارگاهی.
دستور فوندانت خانگی , نحوه کار با انواع مولد ها , کار با استانسیل ها , آموزش یک مدل گل , آموزش تاپـــر سه بعدی , نحوه ساخت الگو و اجرای روی فوندانت , کار با رنگ های پودری , کار با استرودر , کار با تکسچرها , کار با پرینت خوراکی و نحوه انتقال , آموزش گیپور خوراکی.

آموزش سوشی ها کلاس تک جلسه برگزاری 12 اردیبهشت 1396 ساعت 14:00 در موسسه بین المللی هوریزان با استاد سرآشپز بانو تـــــارا امینی و در این جلسه که همانند تمامی دیگر دوره های موسسه به صورت کارگاه عملی آموزش داده می شود منو آموزشی ذیل آموزش داده می شود.
فتو ماکی , کالیفرنیا , هوسوماکی , تمپوراکریسپی رول , نیگیری , موزائیک سوشی , وجی سوشی , شینا ماکی , اوشی زوشی , برش های مناسب سبزیجات , پخت صحیح برنج و روش استفاده مناسب از ماکی سو.

برگزاری اولین دوره آموزش آشپزی برای گردشگران آمریکایی به زبان انگلیسی 09 آوریل 2017 در آموزشگاه بین المللی هوریزان عضو اتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان بین المللی ؛   EURHODIP & UN/APETIT 
     
 
مقالات  


با حرفه و هنر رستوران داری
 تا چه حد آشنا هستید ؟ تا به حال به این فکر افتاده اید که اگر صاحب یک رستوران شوید محل کار خود را چگونه دکور می کنید که میزبان مشتریان بیشتری باشید؟ بد نیست بدانید موفقیت طراحی یک رستوران ، تا حدی بسیار به چگونگی مشاهده و احساس مشتری بستگی دارد و ادامه مطلب ...
     
 
اعلام نظر فراگیران در مورد کیفیت آموزشی موسسه بین المللی هوریزان  
فراگیران عزیز متمنی است برای هرچه پر بار تر برگزار نمودن دوره های آموزشی و اطلاع دیگر علاقمندان نظر خود در رابطه با موسسه و کیفیت آموزشی دوره هایی را که میگذرانید یا گذرانده اید  و همچنین پیشرفت هایی را که در زمینه شغلی  داشته اید در این بخش اعلام  تا به اطلاع و نظر همگان برسد.
                       با سپاس مدیریت موسسه بین المللی هوریزان
     
 
گواهی نامه ها ؛ مجوزها و تقدیرنامه ها  
     
 
نقشه  
     
 
.  
آش , آشپز , آشپزی , سرآشپزی کنتینانتال , سرآشپزی اورینتال , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی با گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار , حرفه ای , سرآشپز , سرآشپز حرفه ای , آشپزی , آشپزی آموزش , آشپزی عمومی , آشپزی تخصصی , آشپزی سرآشپز , آشپزی ملل , آشپزی حرفه ای , آشپزی عملی , آشپزی بین المللی , آشپزی فنی حرفه ای , آشپزی هتل , آشپزی کترینگ , آشپزی رستوران , آشپزی تالار , آشپزی خانواده , آشپزی ایرانی , آشپزی محلی , آشپزی سنتی , آشپزی ملی , آشپزی ملل , آشپزی ایتالیایی , آشپزی چینی , آشپزی هندی , آشپزی اروپایی , آشپزی فرانسوی , آشپزی ترکیه , آشپزی یونانی , آشپزی عربی , آشپزی تایلندی , آشپزی مهاجرت , آشپزی کانادا , آشپزی کبک , آشپزی با گواهینامه بین المللی , آشپزی با گواهی نامه بین المللی با امتیاز مهاجرت , آشپزی در خانه , آشپزی کودک  , آشپزی سلامت , آشپزی بیمار , آشپزی رژیمی , آشپزی فرنگی , آشپزی ایرانی و فرنگی , آشپزی مجلات , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی عمومی , آموزش آشپزی تخصصی , آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش عملی آشپزی , آموزش آشپزی ملل , آموزش شف , آموزش سرآشپزی شف , آموزش اشپزی بین الملل , آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی , آموزش آشپزی عملی, آموزش عملی آشپزی , آموزش آشپزی فنی حرفه ای , آموزش آشپزی هتل , آموزش سرآشپزی هتل , آموزش سرآشپزی رستوران , آموزش سرآشپزی کترینگ , آموزش آشپزی رستوران , آموزش آشپزی کترینگ , آموزش سرآشپزی تالار , آموزش آشپزی تالار, آموزش آشپزی خانواده , آموزش آشپزی ایرانی , آموزش آشپزی فرنگی , آموزش آشپزی محلی , آموزش آشپزی سنتی , آموزش آشپزی ملی , قنادی , شیرینی پزی , شف قناد , سر قناد , شف قناد و شیرینی , سر قناد و شیرینی ,  آموزش آشپزی ایتالیایی , آموزش آشپزی چینی , آموزش آشپزی آسیای جنوب شرقی , آموزش آشپزی هندی , آموزش آشپزی اروپای , آموزش آشپزی فرانسوی   , آموزش آشپزی ترکیه , آموزش آشپزی یونانی , آموزش آشپزی عربی , آشپزی اسلامی , آموزش آشپزی اسلامی , آموزش غذا های کشور های اسلامی , آموزش آشپزی حلال اسلامی , آموزش آشپزی تایلندی , آموزش آشپزی برای مهاجرت , آموزش آشپزی برای کانادا , آموزش آشپزی برای کبک , آموزش اشپزی تلویزیون , آموزش آشپزی صدا و سیما , آموزش آشپزی در مجلات تخصصی , سرآشپزی حرفه ای , سرآشپزی بین المللی , سرآشپزی هتل , سرآشپزی کترینگ , سرآشپزی رستوران , سرآشپزی تالار , سرآشپزی ایرانی , سرآشپزی ملل , سرآشپزی ایتالیایی , آشپزی درمانی , درمان افسردگی با آموزش آشپزی , درمان نواقص حرکتی با آموزش آشپزی , روان درمانی با آموزش آشپزی , سرآشپز بیمارستان , آشپزی غذا های ملل , آشپزی غذا های دریایی , آشپزی غذا های ملی , آشپزی غذا های سنتی , آشپزی خارخ از کشور , آموزش آشپزی خارج از کشور , آموزش آشپزی در کردن بلو , آموزش آشپزی در مالزی , آموزش آشپزی کشتی , آموزش آشپزی در ترکیه , آموزش آشپزی در ارمنستان , آموزش آشپزی در دبی , آموزش آشپزی برای مهاجرت به کانادا , آموزش آشپزی برای مهاجرت به نیوزیلند , آموزش آشپزی برای مهاجرت استرالیا , سسیر , آموزش سسیر , آموزش سس ها , آموزش کباب ها , اموزش استیک ها , آموزش رست ها , آموزش بیف ها , آموزش چلو ها و پلو ها, آموزش خورش ها , آموزش غذا های آبزیان , آموزش غذا های ماکیان , غذا های دریایی , غذا های رژیمی , رژیم درمانی  غذاهای بیماران قلبی , غذا های بیماران دیابتی , غذا های بیماران قندی , غذا های کودک , غذا های سالم , غذا های گیاهی , غذا های ماکیان, غذاهای گوشتی , غذا در سفر و مسافرت , آموزش دسر , آموزش ژله های تزئینی , آموزش ژله های فانتزی , آموزش ژله های تزریقی , آموزش کیک و شیرینی , تزئین کیک ها , قنادی حرفه ای , قنادی و شیرینی پزی حرفه ای , آموزش هتلداری , آموزش مدیریت هتلداری , آموزش مدیریت فنی بند الف , آموزش مدیریت فنی بند ب , مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری , آموزش راهنمایان طبیعت گردی , آموزش راهنمایان ایران گردی , آموزش راهنمایان جهانگردی , آموزش راهنمایان تور و سفر , آموزش تور لیدری , آموزش اکو تور لیدری , کافی شاپ , راه اندازی کافی شاپ , کافی شاپ مشاوره و راه اندازی , آموزش کافی شاپ , مدیریت کافی شاپ حرفه ای , آموزش عملی مدیریت کافی شاپ , آموزش فست فود , آموزش حرفه ای فست فود , قنادی و شیرینی پزی , قنادی و شیرینی پزی آموزش , شیرینی های سنتی , نان آموزش , آموزش نان ها ,  آموزش شیرینی های سنتی , آموزش شیرینی های خشک , آموزش شیرینی های تر , گردشگری , راهنمایان جهانگردی , تور لیدری , اکوتورگاید , مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی , مدیریت فنی بند ب , هتلداری, پذیرایی و تشریفات , آموزش گردشگری , آموزش هتلداری , آموزش سرآشپزی , مجله آشپزی برتر , مجله آشپزی خانواده سبز , مجله سرآشپز , مجله آشپزباشی , سریال آشپز باشی , مجله آشپزی آشپزخانه ملل , آموزش خدمات پذیرایی و تشریفات , پذیرایی و تشریفات, خدمات میزبانی و تشریفات اداری , آموزش آبدارچیان , آموزش نیروهای خدمات اداری , آموزش سرپرستی رستوران و آشپزخانه در هتل , آموزش سرپرستی مدیریت کترینگ , آموزش مدیریت غذا و نوشابه در هتل و رستوران,تاسیس دفتر خدمات گردشگری و مسافرتی هوریزان راش , برنامه ریزی و اجرای تورهای گروهی و انفرادی ,رزرو هتل و بلیت کلیه خطوط هوایی در تمامی مسیرها , برگزار کننده تورهای شاد یک و چند روزه ,برگزار کننده تورهای ورودی و خروجی ,موسسه بین المللی هوریزن  سازمان ملل متحد ,تشریفات , آبدارچیان , تشریفات هتل , مدیریت رستوران,راه اندازی,مشاوره,تشریفات دیپلماتیک,آشپزی حرفه ای بین المللی,آشپزی عمومی و تخصصی,آشپزی ملل,قنادی و شیرینی پزی,فست فود,کافی شاپ,کلاس تست آزمون جامع گردشگری,دسرو ژله تزئین, قصابی حرفه ای,گواهی نامه معتبر مورد تائید و قابل ترجمه دارای امتیاز مهاجرت,آئین نامه اجرائی تدوین پروژه های زبان تخصصی غیر انگلیسی راهنمایان.
     
 
لوح فشرده رایگان جزوات موسسه هوریزن  
     
 
دوره های آموزشی موسسه هوریزان  
     
 
تعداد بازدیدکنندگان  
امروز
دیروز
ماه جاری
امسال
مجموع
     
 
تاریخ و ساعت  
HORIZON
شنبه, ۲۷ آبان ۱۳۹۶
18 نوامبر 2017

     
 
لغت نامه  

     
 
شماره کارت بانکی برای پرداخت اینترنتی  
بانک ملی       9757   5159   9918   6037
 
بانک تجارت     4271   0250   8310   5859
 
بانک صادرات   1387   2911   6915   6037
 
بانک ملت       4875  6323    3379   6104
 
بانک سپه       6464   0860   1011   5892
 
بانک پارسیان  6050   6823   0610   6221
 
به نام مدیرعامل موسسه آقای آرا شیروانـــی
     
 
پروژه های اجرایی بین المللی هوریزن  
     
 
وضعیت آب و هوا  


 -  ° 

جزئیات
     
 
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری  
     
 
سازمان های مهاجرتی  
     
 
خدمات مجالس و تشریفات هوریزان  
     
 
تصاویری از فعالیت های موسسه  
     
 
درگاه پـــــرداخت اینتـــــرنتی   





     
 
اساتید موسسه در شبکه های تلویزیونی  
     
 
هوریزان در شبکه های اجتماعی  







     
 
سایتهای مفید  

     
 
سایت رسمی اخبار هتـــــل های کشور  

     
 
برنامه ها و فیلم های آموزشی آشپـــزی  

     
 
بانك مقالات و نشريات آنلاين  

     
 
سایتهای مفید  

























     
 
بهترین روز ها و ساعات آموزش برای شما  
1. مناسبترین ساعات برای شما جهت شرکت در کلاس های آموزشی کدام است؟


2. بهترین روز ها برای شما جهت شرکت در کلاس های آموزشی کدامند؟











     
 
دوره های مورد نیاز شما کدامند ؟  
1. دوره آموزشی مورد علاقه و نیاز شما کدام است ؟

















     
 
فراگیران عزیز نظر خود را اعلام فرمائید.  
1. نظر خود در رابطه با کیفیت آموزشی دوره هایی را که در موسسه هوریزان گذرانده اید ثبت فرمائید . قابل مشاهده عموم.




     
 
سایت ما را ارزیابی فرمائید.  
1. نظرتان در باره کیفیت اطلاعات ؛ کاربردی بودن و شکل ظاهری سایت موسسه چیست؟