25 دی 1393

سس گشنیز Cilantro Sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

سس گشنیز Cilantro Sauce

مواد لازم:

2 فنجان گشنیز تازه

نمک

1 حبه سیر

3 قاشق غذاخوری روغن هسته انگور یا روغن ذرت

1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

 

طرز تهیه:

تمام مواد بجز آب لیمو را داخل مخلوط کن ریخته مخلوط کنید. سپس آب لیمو را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید تا بصورت پوره درآید.

این سس را می توانید چند روزی در داخل یخچال نگهداری کنید.

این سس را می توانید برای ماهی، سبزیجات یا در داخل سوپ، استفاده کرد.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2562)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سس گشنیز Cilantro Sauce"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید