25 دی 1393

سس زنجبیل و پیازچه Ginger-Scalion Sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

سس زنجبیل و پیازچهGinger-Scalion Sauce   

مواد لازم:

¼ فنجان زنجبیل تازه رنده شده

½ فنجان پیازچه خرد شده

1 حبه سیر له شده

1 قاشق چای خوری نمک

½ فنجان روغن هسته انگور یا ذرت

 

طرز تهیه:

  1. زنجبیل، پیازچه، سیر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. روغن را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا دود کند.
  3. روغن را روی مواد مرحله یک بریزید و خوب مخلوط کنید.
  4. این سس را می توان بلافاصله استفاده یا به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کرد و در داخل سوپ مصرف کرد.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2427)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سس زنجبیل و پیازچه Ginger-Scalion Sauce "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید