9 اردیبهشت 1394

سس مارینرا Marinara Sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

سس مارینرا Marinara Sauce

برای مصرف انواع پاستا

مواد لازم برای تهیه 4 فنجان سس:

400 گرم  کنسرو گوجه فرنگی پوست گرفته

170 گرم رب گوجه فرنگی

4 قاشق غذاخوری جعفری تازه  ساطوری شده

1 حبه سیر له شده

1 قاشق چای خوری اورگانو خشک

1 قاشق چای خوری نمک

¼ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

6 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1/3 فنجان پیاز ریز خرد شده

½ فنجان شراب سفید

 

طرز تهیه:

  1. گوجه فرنگی، رب گوجه، جعفری، سیر، اورگانو، نمک و فلفل را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم.

  2. پیاز خرد شده را به همراه روغن زیتون به مدت 2 دقیقه و داخل ماهیتابه بزرگی تفت داده سپس مخلوط گوجه فرنگی و شراب سفید را اضافه می کنیم.

  3. 30 دقیقه روی شعله قرار داده  و مرتب هم می زنیم.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2914)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سس مارینرا Marinara Sauce"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید