9 اردیبهشت 1394

سس ودکا Vodka Sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

Vodka Sauce

سس ودکا

برای مصرف انواع پاستا و راویولی

مواد لازم:

نصف فنجان کره

1 عدد پیاز خرد شده

1 فنجان ودکا

800 گرم کنسرو گوجه فرنگی

2 فنجان خامه

 

طرز تهیه:

  1. پیاز را به همراه کره تفت دهید تا قهوه ای رنگ و نرم شود.

  2. ودکا را بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا خنک شود.

  3. گوجه فرنگی را اضافه کرده و 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس خامه را اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند.

ترجمه شده توسط موسسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3440)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سس ودکا Vodka Sauce "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید