لقمه های گوشتی، اسپایسی با خمیر فیلوSpicy Meat-filled Parcels
مواد لازم برای 16 عدد لقمه:
450 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز کوچک خرد شده
2 ساقه تره فرنگی ریز خرد شده
2 حبه سیر له شده
2 قاشق چای خوری پودر دانه گشنیز
1 قاشق چای خوری پودر زیره
1-2 قاشق چای خوری پودر کاری
2 عدد تخم مرغ زده شده
خمیر فیلو مربعی شکل کوچک
نمک، فلفل و سس سویا برای سرو
طرز تهیه:
- پیاز، تره فرنگی، سیر و ادویه های را داخل روغن تفت داده و سپس گوشت را اضافه کنید و 6-5 دقیقه دیگر تفت دهید.
- وقتی مخلوط فوق خنک شده، به اندازه کافی بهش تخم مرغ اضافه کنید تا مواد حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند. مابقی تخم مرغ را برای چسباندن خمیرهای فیلو نگه دارید.
- وسط خمیر فیلو را از مواد بریزید و چهار طرف آن را روی هم آورده و با تخم مرغ بچسبانید و در روغن سرخ کنید.
- به همراه سس سویا سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4294)
نظرات
(0)