7
بهمن
1395
مولف:
/
دسته:
دسته بندی نشده
/
رتبه دهید:
کلم بروکسل با سس خردل Garlic-Roasted Brussels Sprouts with Mustard Sauce
مواد لازم:
750 گرم کلم بروکسل نصف شده
2 ق غ روغن زیتون
3 حبه سیر له شده
نصف فنجان خامه زده شده
3 ق غ خردل Dijon
1/8 ق چ فلفل سفید
کمی نمک
طرز تهیه:
- کلم بروکسل های شسته و نصف شده را داخل سینی فر بچینید. روغن زیتون و سیر له شده را با هم مخلوط کرده و روی کلم ها بریزید.
- به مدت 15-10 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 سانتی گراد قرار دهید و در این فاصله کلم ها را هرازگاهی پشت و رو کنید.
- دراین فاصله، خامه، خردل، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و به مدت 2-1 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و کمی غلیظ شود.
- به هنگام سرو، سس فوق را روی کلم ها بریزید و یا در کنار کلم بروکسل سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4314)
نظرات
(0)