6 آذر 1395

برخی از انواع ادویه ها

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
4/5

 

ادویه پلو : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین -زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .

ادویه آب گوشت : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .

ادویه ترشی : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه -زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .

ادویه ترشی بادمجون :گلپر – زردچوبه

ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی

ادویه فلافل : زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز

ادویه پیتزا ایتالیایی :

این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا , پیتزا , لازانیا و ماکارونیست که البته به مایه انها می زنند :

پونه ، ریحان ، رُزماری , آویشن , فلفل قرمز , مرزنجوش

ادویه ایتالیایی: ¼ ق چ فلفل تند، 3 ق غ اورگانو، 3 ق غ جعفری خشک، برگ بو، 3 ق غ ریحان، مریم گلی، 1 ق چ رزماری، 1 ق چ آویشن، 1 ق چ پودر سیر، 1 ق چ پودر پیاز

ادویه مراکشی :1 قاشق چای خوری پودر زیره،  1 ق چ پودر زنجبیل، 1 ق چ نمک، ¾ ق چ  فلفل سیاه، ½ ق چ پودر دارچین، ½ ق چ پ.در گشنیز، ½ ق چ فلفل کایانه، ½ ق چ پودر آل اسپایس

 

تهیه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (4198)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "برخی از انواع ادویه ها"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید