19 شهریور 1395

Sour Cream

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

 

طرز تهیه خامه ترش خانگی

مواد لازم:

1/4 فنجان شیر

3/4 قاشق چای خوری سرکه سفید

1 فنجان Heavy cream

شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و بگذارید 10 دقیقه بماند. Heavy cream  را داخل شیشه در دار ریخته و مخلوط شیر را به آن اضافه کرده و در شیشه را می بندیم و به مدت 24 ساعت در دمای محیط نگهداری کرده و سپس داخل یخچال قرار می دهیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (4061)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "Sour Cream"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید