20 شهریور 1395

انواع آرد

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
4/8

Wheat flour

آرد گندم یا آرد سفید 

cake flour

آرد کیک همان آرد سفید

Self Raising Flour

این آرد مخصوص کیک است.

در صورتی که این آرد را در اختیار ندارید, برای تهیه آن به ازای هر پیمانه آرد ساده، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر به آرد خود اضافه کنید.

Whole  wheat flour

 آرد گندم کامل یا همان آرد سبوسدار 

All  Purpose flour

آرد همه منظوره برای نان های مسطح مثل لواش بیشتر مورد استفاده است میزان گلوتن آن متوسط است.

این آرد ترکیبی از گندم نرم و سخت است

Bread Flour

یا آرد نان که معمولا همان نان گندم کامل(سبوسدار) است.

برای تهیه آرد نان در منزل، به روش زیر عمل کنید:

1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر، 1/4  قاشق چای خوری نمک به ازای هر یک فنجان آرد همه منظوره

تعداد مشاهده (4207)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "انواع آرد"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید