در حال بارگذاری...
فارسی
فارسی
English
ورود به سامانه
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبور را فراموش کردهاید؟
ثبت نام در سایت
مرورگر شما قدیمی است. لطفا آن را بروز نمایید.
بروز رسانی مرورگر
دوره های آموزش صنایــع غذایــــی
Compact Courses for Foreign Guests
مستر شف کنتینانتال
گلدن شف کنتینانتال
سر آشپزی کنتینانتال
سرآشپزی اورینتال
آشپزی حرفه ای عمومی
آشپزی تخصصی حرفه ای
آشپزی ملل
آشپزی سنتی و اصیل ایرانی
قصابی حرفه ای ؛ ادویه شناسی و مرینیت ها
آموزش فست فود حرفه ای یا غذاهای سریع
شف قناد و شیرینی یا سر قناد و شیرینی
شف نان,آموزش نان فانتزی,نان حجیم,نان غنی شده
طرح ملی رتبه بندی آشپزان و سرآشپزان ایران
آشپزی ویـــــــژه حرفه ای
قنادی و شیرینی پزی حرفه ای
قنادی و شیرینی پزی تخصصی حرفه ای
آموزش کافی شاپ و مدیریت حرفه ای کافی شاپ
دســـــر های بین المللی و دسر های فانتزی
مدیریت کترینگ خطوط هوایی
سسیر Saucer
میوه آرایی و سفره آرایی عمومی و تخصصی
آموزش تک جلسه آشپزی حرفه ای عمومی و تخصصی
ادویه های ملل و انواع ترکیب های تخصصی
سالاد بار
شناخت مزه ها Taster
آشپزی مولکولی (Molecular Gastronomy)
آشپزی ارگانیک
آشپزی غذا های رژیمی و سلامت
تولید صنعتی فرآورده های گوشتی و پروتئینی
مدیریت تولید در قنادی و شیرینی پزی کارگاهی
غذا های خیابانی آموزش آشپزی غذا های خیابانی
دوره های آموزش مدیـریت هتلداری و تشریفات
مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری
مدیریت عمومی هتلداری
مدیریت تخصصی هتلداری
آموزش نیروهای خدمات اداری ( آبدارچیان )
مدیریت و اصول پیمانکاری غذا ونوشیدنی کترینگ سازمان
مدیریت رستوران و تالار های پذیرایی.
مدیریت تشریفات و مراسم در هتل
مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل
مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )
کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل
مدیریت عمومی خدمات پذیرایی و تشریفات
دوره آموزش کارکنان اقامتگاه بوم گردی
مدیریت تخصصی اقامتگاه های بوم گردی
مدیریت واحد های اقامتی و پذیرایی روستایی بوم گردی
آموزش مدیریت پذیرش میهمان در هتل یا فرانت آفیس
خانه داری و اتاقداری در هتل
رزرواسیون هتــل
سوپروایزر یا مسئول عملیات خانه داری هتل
مدیریت اسپا و مراکز ماساژ در هتل
دوره آموزشی تشریفات رانندگان و نیروهای یگان ترابری
اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک مقدماتی
اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک متوسطه
اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک پیشرفته
آموزش روابط عمومی مقدماتی
آموزش روابط عمومی سازمانی پیشرفته
دوره آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران مقدماتی
دوره تکمیلی آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران
مدیریت هتل بیمارستان
آموزش خدمات ویژه بخش محب بیمارستان ها
دوره های آموزش گردشگری و مدیریت فنی
راهنمای تخصصی خوراک و غذای ایرانی Food Tour Guide
راهنمایان ایرانگردی IRAN Tour Guide
راهنمایان جهانگردی General Tour Guide
راهنمایان طبیعت گردی Eco Tour Guide
راهنمایان محلی Local Tour Guide
مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب
کارمند دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب,کانتــر
روستاهای گردشگری,برنامه ریزی,آموزش و توسعه کاربردی
آیین نامه راهنمایان گردشگری
کلاس تست و آمادگی آزمون جامع
زبان تخصصی توریسم
آمادگی مصاحبه پایانی
نو آموزان جهانگرد
راهنمایان بوم گردشگری بین المللی
دوره های آموزش هواپیمایی
فروش بلیت پرواز مقدماتی Basic
فروش بلیت پرواز پیشرفته Advance
میهمانداری ناوگان هوایی
حسابداری دفاتر خدمات مسافرتی ؛ گردشگری و هواپیمایی
AMADEUS Ticketing System
صفحه اصلی
سرمایه گذاری و مشارکت
اسـاتید
گالری عکس
ضوابــط و مقــررات
آیین نامه تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها
استاندارد و ضوابط تاسیس اقامتگاه های بوم گردی
ضوابط تاسیس و بهره برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری
آیین نامه تاسیس و استاندارد کیفیت هتل های کشور
ضوابط و استاندارد هتل آپارتمان های کشور
ضوابط و استاندارد های متل ها در کشور
ضوابط و استاندارد میهمانپذیرهای کشور
ضوابط و استاندارد میهمانخانه های کشور
ضوابط و استاندارد های سفره خانه های سنتی در کشور
ضوابط و استاندارد های واحدهای پذیرایی میان راهی
مجموعه قوانین مواد خوردنی و آشامیدنی و بهداشتی
آیین نامه ومقررات بهداشتی مراکز ارائه غذا و نوشابه
آیین نامه شرح وظایف راهنمایان گردشگری
شرح وظایف مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
شرایط معافیت مالیاتی دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی
ضوابط و مقررات مهاجرتی استرالیا
آئین نامه اجرایی و ضوابط لازم صدور پروانه کسب
دستورالعمل احداث و بهره برداری اردوگاه های گردشگری
آموزش مجازی دوره ها
تماس با ما
استاندارد
رتبه بندی رستوران های مستقل و رستوران های هتل ها
سوالات متداول
پیام رسان
آموزش خارج از کشور
تحصیل در ارمنستان
صدور گواهی نامه از مالزی
مدیریت آمـــوزش
استعلام گواهینامه ها Certificates Inquiry
برنامه دوره های آموزشی
نتایج مصاحبه مدیریت فنی بند ب
نتایج مصاحبه راهنمایان
نتایج مصاحبه زبان انگلیسی راهنمایان تور
نتایج مصاحبه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
نتایج آزمون جامع راهنمایان و مدیریت فنی بند ب
نتایج آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی (تا مرداد94)
نتایج آزمون جامع مدیریت فنی بند ب ( تا مرداد 94 )
ثبت نام آنلاین
ارسال مدارک
نمرات پروژه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
تاریخ آزمون های جامع راهنمایان و مدیریت فنی
جدول زمانبندی مصاحبه زبان انگلیسی جهانگردی
موسسات مجری دوره های آشپزی؛هتلداری؛جهانگردی؛تیکت
ثبت نام آنلاین شرکت در آزمون جامع هماهنگ گردشگری.
بایگانی شخصی فراگیــــــر
کتـــابـــــخـانـــه
هتـل هوریـــزن
منابع آموزشی
منابع آموزشی راهنمایان جهانگردی
منابع آموزشی راهنمایان طبیعت گردی
منابع آموزشی مدیریت فنی بند ب
نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان گردشگری
نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی
نمونه سوالات آزمون جامع مدیریت فنی بند ب
آئین نامه پروژه های زبان راهنمایان غیر انگلیسی
آیین نامه تهیه تست های استاندارد آزمون جامع
پروتکل بین المللی یا کد جهانی اخلاق گردشگری
سایت های مفید
مقاله ها و تحقيق ها
مقاله هاي صنايع غذايي
مقاله هاي هتلداري ؛ رستوران ؛ پذيرايي و تشريفات
مقاله هاي گردشگري و توريسم
نمونه سوالات منابع جدید آزمون بهمن 1394
مشاوره ؛ راه انــدازی و فـروش تجهیـزات
رزومـــه و سوابــق آمـوزشی و اجــرایـی
سخنی با کاربــران
دیپـلم رسمی کار و دانش
رسپـــــی مـلل
آشپزی
شیرینی پزی
نوشیدنی ها
مطالب علمی باریستا و کافه های نسل سوم
نوشیدنی های سرد و گرم
ســــس ها
سالاد ها و پیش غذا ها
غذا های سریع یا فست فود
فرهنگ اصطلاحات تخصصی آشپزی
دسر های ملل و فانتزی
Translator
آموزش های فنی حرفه ای
آشپزی درجه یک 1 فنی حرفه ای
آشپزی درجه دو 2 فنی حرفه ای
آموزش سالاد ساز و اردور ساز فنی حرفه ای
فست فود فنی حرفه ای (آشپز غذا های فوری)
قنادی و شیرینی پزی درجه یک1 فنی حرفه ای
قنادی و شیرینی پزی درجه دو 2 فنی حرفه ای
آموزش کیک ساز و تر ساز فنی حرفه ای
آموزش دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای
متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای
نانوای نان های حجیم و نیم حجیم فنی حرفه ای
آموزش فـــــردار ماهر نان فنی حرفه ای
آموزش خمـــــــــیر ساز ماهر فنی حرفه ای
نوع مدارک و اعتبار گواهی نامه های فنی و حرفه ای
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری
رزرو و صدور بلیت کلیه پروازهای خارجی e Ticket
تور پیشنهادی و مورد علاقه شما؟
فرم ثبت نام در تور ها
تور های خروجی
ارمنستان
تورهای متنوع ارمنستان
تورهای انتخابی در ارمنستان
اجاره آپارتمان های لوکس توریستی در ایروان
معرفی هتل های ارمنستان
دبـــــی
تـــــرکیه
مالـــــزی
تایلنـــــد
گرجستان
چیــــــــن
اروپــــا
تورهای ترکیبی
فرانسه
ایتالیــــا
آلمــــان
انگلستــــان
تورهای تفریحی و آموزشی چند روزه
تور های شاد یکروزه و طبیعت گردی
تور های کیش و قشم
Սուրբ Թադէոս եւ Ստեփանոս վանքեր
Սուրբ Գևորգ Եկեղեցու տարեկան ուխտագնացութիւն
نمایندگی ها
اعطای نمایندگی به اشخاص حقیقی و حقوقی
نمایندگی های خارج از کشور
کاریابـی
دعوت به همکاری
فرم های کـاریـابی
نیروهای آماده به کار
خدمات مجالس هوریزن
فهــــرست دوره هـا و هـزینه های مصوب آموزشی
30
خرداد
1397
ثبت برند موسسه بین المللی هوریزان در وب سایت رسمی اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و جهانگردی اروپا
مولف:
مدیریت سیستم
/ دسته: دسته بندی نشده / رتبه دهید:
5
ثبت عضویت و برند موسسه بین المللی هوریزان در اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپا
EURHODIP
جهت جستجو و اعتبار سنجی گواهینامه های صادره توسط موسسه بین المللی هوریزان. جهت جستجو و ارزشیابی عضویت موسسه بین المللی هوریزان و اعتبار سنجی گواهینامه های بین المللی موسسه هوریزان
اینجا را کلیک فرمایید
.
تعداد مشاهده (2251) نظرات (0)
خبر های مرتبط
آغاز فعالیت موسسه بین المللی هوریزان از31 تیر 1399 - موسسه بین المللی آموزش صنایع غذایی ؛ مدیریت هتلداری و گردشگری هوریزان با کد 11037438 در وزارت بهداشت به ثبت رسید -
امکان جستجو و دریافت تاییدیه کلیه گواهی نامه های صادره موسسه بین المللی هوریزان از طریق سیستم جهانی تائید گواهینامه ها HICCS از هر نقطه جهان.
عناوین جدیدترین دوره های آموزشی موسسه بین المللی هوریزان با اعطای گواهینامه بین المللی , قابل ترجمه و تائید , دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار
آخرین فرصت ثبت نام در دوره های آموزشی موسسه بین المللی هوریزان تا قبل از افزایش نرخ شهریه دوره های آموزشی از 10 اسفند 1398
Horizon International Institute`s Horizon Chef Academy the executor of short term courses and class for foreign guest & Tourists.
ثبت عضویت موسسه بین المللی هوریزان در وب سایت رسمی سازمان جهانی گردشگری وابسته به سازمان ملل متحد عالی ترین مرجع توریسم در جهان.
ثبت عضویت موسسه بین المللی هوریزان در وب سایت اتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان و شف های بین المللی عالی ترین مرجع سرآشپزان و شف های جهان در دهمین سال تاسیس.
ثبت عضویت و برند موسسه بین المللی هوریزان در شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد UNAPETIT
آموزش فستفود حرفه ای تخصصی آغاز ترم دوم گردشی آموزش فست فود دوره مستقل با صدور گواهینامه بین المللی دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار قابل ترجمه و تایید در موسسه بینالمللی هوریزان . ترم جدید آموزش فستفود حرفه ای تخصصی در روزهای یکشنبه
قصابی,ادویه های ترکیبی و مرینت ها , آموزش قصابی,آموزش قصابی حرفه ای آشنایی با اصول قصابی ,آشنایی با انواع برش ها,قصابی و بی خز نمودن گوشت قرمز دامی مرغ و ماکیان , ماهی ها و دیگر آبزیان, ادویه ها و مرینت ها صدور گواهینامه بین المللی.
کافی شاپ , آموزش کافی شاپ, لته آرت , آموزش باریستا , آموزش میکسولوژی , آموزش بارتندری با صدور گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهاجرت در موسسه بین المللی هوریزان
انتخاب مجدد موسسه بین المللی آموزشی هوریزان در سال 1396 به عنوان موسسه برتر آموزش
طرح ملی ارزیابی و رتبه بندی سرآشپزان ایران
آموزش آشپزی عمومی حرفه ای , برنامه ریزی و آغاز اجرای سومین ترم آموزشی آشپزی حرفه ای به صورت گردشی در روزهای سه شنبه هر هفته به دلیل استقبال بی نظیر فراگیران عزیز علاقمند و حفظ استاندارد های لازم آموزش در موسسه بین المللی هوریزان.
جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری دومین جشنواره ملی با حضور موسسه بین المللی هوریزان مجری دوره های تخصصی با صدور گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید,دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار.
نظرات کاربران درباره خبر "ثبت برند موسسه بین المللی هوریزان در وب سایت رسمی اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و جهانگردی اروپا"
نظرتان را بیان کنید
نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید
ارسال
قدرت گرفته از پورتال نما