20 آذر 1393

گولاش (The Best Gulyás (Goulash

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

رسپی مجارستانی                                    موسسه بین المللی هوریزان

گولاش The Best Gulyás (Goulash)

مواد لازم:

3 قاشق غذاخوری روغن
5 عدد پیاز متوسط خرد شده

دو و نیم قاشق چای خوری نمک

دو و نیم لیتر آب

3 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین

نصف قاشق چای خوری فلفل

1 قاشق غذاخوری دانه زیره سیاه

یک و نیم کیلو گرم گوشت، خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

5 عدد هویج متوسط بصورت حلقه حلقه

2 عدد زردک، بصورت حلقه حلقه

2 عدد سیب زمینی بزرگ، بصورت مکعبی برش زده

2 عدد گوجه فرنگی خرد شده

مقداری ماکارونی شکل دار( به دلخواه)

 

طرز تهیه:

  1. روغن را داخل قابلمه بزرگی گرم کنید. پیاز را به همراه چند قاشق غذاخوری آب و مقداری نمک اضافه کرده و به مدت 20-15  دقیقه روی حرارت کم قرار دهید.
  2. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پاپریکا، فلفل، دانه زیره سیاه را اضافه کنید و مقدار کمی آب بریزید تا از سوختن پاپریکا جلوگیری شود.
  3. گوشت و سیر را اضافه  کرده و حرارت را زیاد کنید و بگذارید 10 دقیقه روی حرارت بماند . سپس حرارت را کم کرده کمی آب اضافه کنید بگذارید 15 دقیقه روی حرارت بماند تا گوشت تقریباً بپزد.
  4. سپس آب بیشتری بریزید و بگذارید گوشت کاملاً بپزد.
  5. پس از اینکه گوشت پخته شد، گوجه فرنگی، هویج، زردک و سیب زمینی را اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید تا مواد کمی ترد شوند و سوپ را تست کنید. اگر لازم شد نمک و فلفل بیشتری بریزید.
  6. اگر از ماکارونی شکل دار استفاده می کنید، قبل از سرو، به سوپ اضافه کنید.

تعداد مشاهده (4592)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " گولاش (The Best Gulyás (Goulash"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید