سالاد چغندر (یونانی) GREEK BEET SALAD
مواد لازم:
1 کیلو چغندر
4 ق غ روغن زیتون
2 ق غ سرکه شراب قرمز
3 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- چغندر ها را خوب بشوئید.
- روی چغندر ها را با فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت واگر لازم بود کمی بیشتر، قرار دهید تا بپزند.
- از فر خارج کرده بگذارید خنک شود سپس پوست آنها را کنده و هر طور که خواستید برش بزنید.
- در داخل کاسه ای روغن زیتون، سرکه و سیر را مخلوط کرده نمک و فلفل اضافه کنید و چغندر ها را اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4228)
نظرات
(0)