29 بهمن 1395

سوپ زنجبیل، زردچوبه و هویج Ginger and Turmeric Carrot Soup

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

سوپ زنجبیل، زردچوبه و هویج  Ginger and Turmeric Carrot Soup​

مواد لازم:

2 ق غ روغن زیتون فوق بکر

1 عدد پیازمتوسط خرد شده

1 حبه سیر له شده

1 تکه زنجبیل رنده شده (5-4 سانت)

1 ق چ زردچوبه

آب و رنده پوست یک عدد پرتقال

1 ق چ نمک

500 گرم هویج خرد شده

1 لیتر آب سبزیجات یا آب مرغ

برای تزئین: فندق خرد شده و بو داده، آویشن تازه

طرز تهیه:

  1. روغن زیتون را گرم کرده، پیاز را 5 دقیقه تفت دهید سپس سیر، رنجبیل، زردچوبه، رنده پوست پرتقال، نمک و فلفل را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
  2. هویج را بریزید و 3 دقیقه دیگر نیر تقت دهید سپس آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید نیم ساعت روی حرارت بماند تا هویج ها بپزند.
  3. سوپ را داخل مخلوط کن ریخته، نمک و فلفل آن را اندازه کنید و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا مجدداً گرم شود.
  4. با فندق بو داده و آویشن تازه تزئین کرده و سپس سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین الملی هوریزان

تعداد مشاهده (3822)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سوپ زنجبیل، زردچوبه و هویج Ginger and Turmeric Carrot Soup"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید