5 دی 1393

مرغ مراکشی Moroccan Chicken

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

مرغ مراکشی        MOROCCAN CHICKEN

مواد لازم:

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 ع دد پیاز خرد شده

6 حبه سیر خرد شده

2 قاشق غذاخوری پاپریکا

1 و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی

2 قاشق چای خوری زردچوبه

2 قاشق چای خوری پودر گشنیز

2 قاشق چای خوری پودر دانه رازیانه

1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز

1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل

2 عدد گوجه فرنگی خرد شده

2 فنجان آب

4/1 فنجان آب لیمو تازه

12 عدد زان مرغ پوشت کنده

1 عدد بادمجان بزرگ با پوست و بصورت مکعب های 2 سانتی

2 قاشق غذاخوری مرزنجوش

نصف فنجان بادام بدون پوست

گشنیز تازه خرد شده



طرز تهیه:

  1. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت ملایم، گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و بگذارید پیازها نرم شوند.
  2. پاپریکا، نمک، زردچوبه، پودر گشنیز، دانه رازیانه، فلفل، زیره و زنجبیل را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید.
  3. گوجه فرنگی، آب و آب لیمو را بریزید و بگذارید بجوشد.
  4. مرغها را داخل قابلمه یا ماهیتابه بچینید و مقداری از سس را روی ان بریزیدو بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده، در قابلمه را گذاشته و 20 دقیقه حرارت دهید. پس از 20 دقیقه، مرغها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بکذارید روی حرارت بماند.
  5. بادمجان و مرزنجوش را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا مرغها بپزند.
  6. با بادام و گشنیز تزئین کرده و سرو کنید.
 

تعداد مشاهده (4758)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "مرغ مراکشی Moroccan Chicken"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید