فالفل عربی با سس ارده
مواد لازم:
2 فنجان پیاز ریز خرد شده
6 حبه سیر
2 فنجان نخود پخته شده
1 فنجان برگ جعفری
1 فنجان برگ گشنیز
1 قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی
2 قاشق چای خوری زیره
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ فنجان آرد چند منظوره
روغن کانولا
نان پیتا برای سرو
مواد برای تهیه سس:
1 و ¼ فنجان ماست چکیده
¼ فنجان تاهینی Tahin
2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
- پیاز و سیر را داخل مخلوط کن ریخته تا نرم شوند سپس آن را کنار بگذارید.
- نخود، جعفری، گشنیز، نمکف پودر فلفل چیلی و زیره را داخل مخلو کن ریخته و خوب مخلوط کنید اما مراقب باشید پوره نشود.
- سیر و پیاز و بکینگ پودر را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کرده و کمی هم آرد اضافه کنید( ¼ فنجان). سپس مواد را مخلوط کنید . مخلوط نباید شل باشد باید بتوانید به راحتی آن را بصورت گلوله توپی در آورید. اگر احساس کردید شل است، آرد بیشتری بریزید.
- مخلوط فوق را داخل کاسه ریخته روی آن را بپوشانید و به مد 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- برای تهیه sesame paste ، ابتدا یک فنجان کنجد خام را داخل ماهیتابه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود سپس داخل مخلوط کن ریخته، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- برای تهیه سس، sesame seed را با آب لیمو و ماست مخلوط کرده نمک و فلفل بزنید و داخل یخچال قرار دهید.
- فلافل ها را به همراه سس سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین لمللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4587)
نظرات
(0)