20
آذر
1393
مولف:
/
دسته:
دسته بندی نشده
/
رتبه دهید:
|
Palestinian Best Eggplant Maklouba
مواد لازم:
4 عدد بادمجان متوسط، بصورت اسلایس های کلفت
1 کیلوگرم گوشت بره با استخوان، قطعات متوسط
2 لیوان برنج
یک چهارم لیوان بادام
یک چهارم لیوان دانه کاج
6 حبه سیر
یک دسته جعفری ساطوری شده
نصف قاشق چای خوری 7 ادویه( 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه کوبیده شده، 1 قاشق غذاخوری آل اسپایس کوبیده شده، 1 قاشق غذاخوری دارچین کوبیده شده، 1 قاشق چای خوری جوز هندی کوبیده شده، 1 قاشق چای خوری دانه گشنیز کوبیده شده، 1 قاشق چای خوری میخک آسیاب شده، 1 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده)
1 قاشق چای خوری زردچوبه
روغن مایع
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- بادمجان ها را سرخ کنید و روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
- 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و بادام و دانه کاج ها را برشته کنید.
- گوشت را داخل قابله ریخته و روی آن آب بریزید. 7 ادویه را اضافه کرده و بگذارید گوشت بپزد. آب گوشت را نگه دارید و کمی نمک به گوشت بزنید.
- کمی برنج ته قابلمه بریزید. بادمجان ها را روی آن بچینید و سپس لایه سوم را گوشت قرار دهید.سیررا روی گوشت بریزید و سپس مجدداً برنج روی سیر بریزید. زردچوبه، نمک را به همراه آب گوشت اضافه کنید تا روی برنج را بپوشاند.
-
یک بشقاب را بصورت وارونه روی برنج قرار دهید
-
درقابلمه را بگذارید و به مدت 30دقیقه بگذارید روی حرارت کم بماند تا برنج پخته شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و بشقاب روی برنج را هم بردارید.
-
یک ظرفی بزرگتر از در قابلمه، روی قابلمه گذاشته و آن را مانند کیک ، برگردانید.
-
با جعفری و بادام و دانه کاج بو داده تزئین کرده و گرم سرو کنید.
|
|
|
تعداد مشاهده
(4817)
نظرات
(0)