5 دی 1393

سالاد اسفناج، انار و گلابی Pear, Pomegranate and Spinach Salad

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
2/5

Pear, Pomegranate and Spinach Salad

سالاد اسفناج، انار و گلابی

مواد لازم برای 6 نفر:

2/3 فنجان گردو خرد شده و تفت داده

3/4 فنجان انار

80 گرم پنیر فتا

1/2 فنجان کرانبری خشک

2 عدد گلابی

250 گرم اسفناج جوان

مواد درسینگ:

1/4 فنجان سرکه سیب

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

1 و نیم قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق چای خوری خردل

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  1.  تمام مواد سالاد را با هم مخلوط کنید.
  2. مواد سس را نیز با هم ترکیب کرده و روی سالاد ریخته و سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3040)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سالاد اسفناج، انار و گلابی Pear, Pomegranate and Spinach Salad "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید