16 فروردین 1394

Spinach- Cheese Tringles مثلث های اسفناج و پنیر

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

  مثلث های اسفناج و پنیر Spinach- Cheese Triangles

مواد لازم برای تهیه 40 عدد:

یک و نیم کیلوگرم اسفناج

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 فنجان پیاز خرد شده

نصف فنجان تره فرنگی خرد شده

نمک و فلفل سیاه

نصف قاشق چای خوری جوز هندی

3 عدد تخم مرغ

250 گرم پنیر فتا خرد شده

250 گرم پنیر ریکوتا و یا موزارلا

¼ فنجان شوید تازه ساطوری شده یا 1 قاشق غذاخوری شوید خشک

4/1 فنجان جعفری ساطوری شده

15 ورقه خمیر فیلو

8 قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن زیتون فوق بکر

1 فنجان پودر سوخاری

 

طرز تهیه:

  1. اسفناج شسته شده را درحالیکه خیس  است و کمی آب دارد، با همان آب بخار پز کرده و سپس خرد می کنیم.
  2. روغن زیتون را داخل ماهیتابه گرم کرده و سپس پیاز، تره فرنگی را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و سپس اسفناج، نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه کرده و هم می زنیم.
  3. تخم مرغ ها را زده و با پنیر مخلوط کرده  و به ترکیب اسفناج اضافه می کنیم و سپس شوید و جعفری را هم می ریزیم و مواد را خوب مخلوط با هم می کنیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
  4. اگر خمیر فیلو مثلثی شکل نبود، آن را بصورت مثلث برش می دهیم. سپس کمی روغن روی هر کدام می مالیم و سپس کمی پودر سوخاری می پاشیم و در آخر یک قاشق غذاخوری از مخلوط اسفناج را درقسمت قاعده مثلث می ریزیم و به سمت راس مثلث می پیچیم.
  5. تمام خمیرهای فیلو را بدین شکل آماده کرده، روی آنها را کمی کره می مالیم و به مدت 20 دقیقه  داخل فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2987)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "Spinach- Cheese Tringles مثلث های اسفناج و پنیر"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید