25 فروردین 1394

موساکای مصری Egyptian Moussaka

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

موساکای مصری   Egyptian Moussaka

مواد لازم:

3 عدد بادمجان

1 قاشق چای خوری نمک

2 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد پیاز

750 گرم کیلو گوشت چرخ کرده

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 قاشق چای خوری دارچین

1 عدد گوجه فرنگی

2 و نیم قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

3 قاشق چای خوری جعفری

2 قاشق غذا خوری کره

2 قاشق چای خوری آرد

250 میلی لیتر شیر

کمی جوز هندی

1 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه:

  1. پیاز  و جعفری را ریز خرد کنید.
  2. پوست گوجه فرنگی را گرفته و گوجه ها را خرد کنید.
  3. شیر را گرم کنید.
  4. بادمجان ها را پوست گرفته و بصورت حلقه های نازک برش رده، نمک روی آنها بپاشید و بگذارید نیم ساعت بماند تا آب بیاندازد. سپس آنها را شسته و خشک کرده و با روغن کم سرخ کنید.
  5. پیازها را با 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت رنگش تغییر کند. سپس نمک و فلفل و در صورت دلخواه، دارچین و آل اسپایس اضافه کنید.
  6. گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کرده، 1 قاشق غذاخوری آب به آن افزوده و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت بماند تا گوشت بپزد.
  7. ظرف پیرکسی انتخاب کرده و ته ظرف را حلقه های بادمجان بچینید و سپس از مخلوط گوشت روی آن بریزید و مجدداً بادمجان روی گوشت قرار دهید.
  8. حالا سس را آماده کنید. کره را داخل ظرف کوچکی آب کرده، آرد را اضافه کنیدو هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس شیر گرم را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد. نمک و فلفل و کمی جوز هندی اضافه کرده، زرده تخم مرغ را جداگانه زده کمی از مایع شیربه آن اضافه کنید و هم بزنید و به ظرف شیر برگردانید و هم بزنید. نگذارید دوباره مایع بجوشد.
  9. مخلوط شیر را روی بادمجان ها و گوشت بریزید و در داخل فر 180 درجه سانتی کراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
  10. گرم سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

تعداد مشاهده (2218)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "موساکای مصری Egyptian Moussaka"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید