1 اردیبهشت 1394

ماهی تیلاپیلا با پنیر پارمیزان Parmesan Crusted Tilapia

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

ماهی تیلاپیلا با پنیر پارمیزان  Parmesan Crusted Tilapia

مواد لازم برای 4 نفر:

¾ فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

2 قاشق چای خوری پاپریکا

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

¼ قاشق چای خوری نمک

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 عدد فیله تیلاپیلا

قاچ های لیمو

 

طرز تهیه:

  1. فر را با درجه حرارت 200 سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. روی سینی فر فویل بیاندازید.
  3. پنیر پاریمزان، پاپریکا، جعفری و نمک را داخل کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. روغن زیتون را روی فیله ماهی ها ریخته و سپس به مواد مرحله 3 آغشته کنید و داخل سینی فر قرار دهید.
  5. به مدت 12-10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. به همراه برش های لیمو سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2634)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "ماهی تیلاپیلا با پنیر پارمیزان Parmesan Crusted Tilapia"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید