1 اردیبهشت 1394

ماهی تیلاپیلا با سیر و لیمو Lemon and Garlic Tilapia

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

ماهی تیلاپیلا با سیر و لیمو Lemon and Garlic Tilapia

 

مواد لازم :

3-6 عدد فیله ماهی تیلاپیلا

6-8 حبه سیر له شده

2 و نیم قاشق غذاخوری کره ( اگر اسپری روغن ندارید، 4 قاشق غذاخوری کره نیاز دارید)

4 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

3 قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده

1 قاشق چای خوری اورگانو تازه یا خشک

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. 2 و نیم قاشق غذاخوری کره را داخل ماهیتابه کوچکی آب کرده و سپس سیر را به مدت 1 دقیقه تفت دهید و سپس 3 قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
  3. ته ظرف مورد نظر را با 2 قاشق غذاخوری کره ای که باقیمانده، چرب کرده و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو را داخل ظرف بریزید و فیله ماهی ها را  داخل ظرف قرار داده و روی آن نمک، فلفل و اورگانو بریزید و در آخر مخلوط سیر و آب لیموی داخل ماهیتابه را روی فیله ماهی ها بریزید و به  مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
  4. با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2636)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "ماهی تیلاپیلا با سیر و لیمو Lemon and Garlic Tilapia"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید