2 اردیبهشت 1394

فیله ماهی سالمون آغشته به سرکه بالزامیک Balsamic-Glazed Salmon Fillets

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

Balsamic-Glazed Salmon Fillets

فیله ماهی سالمون آغشته به سرکه بالزامیک

مواد لازم برای 6 نفر:

850 گرم فیله ماهی سالمون

4 حبه سیر له شده

15 میلی لیتر شراب سفید

15 میلی لیتر عسل

80 میلی لیتر سرکه بالزامیک

20 میلی لیتر خردل Dijon

نمک و فلفل

مقداری اورگانو تازه خرد شده

طرز تهیه:

1.فر را از قبل و با درجه حرارت 200 سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را کمی چرب می کنیم.

2. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و گرم می کنیم و سیر را به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم. سپس شراب سفید، عسل، سرکه بالزامیک، خردل و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا 3 دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کرده و اورگانو را اضافه می کنیم.

3.ماهی ها را از طرف پوست، داخل سینی می چینیم و مخلوط مرحله 2 را روی ماهی ها می ریزیم.

4. به مدت 14-10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3107)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "فیله ماهی سالمون آغشته به سرکه بالزامیک Balsamic-Glazed Salmon Fillets"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید