12 مهر 1394

ماهی تیلاپیا با پنیر پارمیزان Broiled Tilapia Parmesan

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

مواد لازم:

نصف فنجان پنیر پارمیزان

¼ فنجان کره نرم شده

3 قاشق غذاخوری مایونز

2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1/4قاشق چای خوری ریحان خشک

1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

1/8 قاشق چای خوری پودر پیاز

1/8 قاشق چای خوری نمک

1 کیلو فیله ماهی تیلاپیا

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل گرم کنید و روی طبقه فلزی و مشبک فر را با فویل بپوشانید.
  2. پنیر پارمیزان، کره، مایونز و آب لیمو را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید و سپس نمک، فلفل، ریحان خشک و پودر پیاز را اضافه کرده و مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. ماهی ها را روی فویل بچینید و به مدت 3-2 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس ماهی ها را برگردانید و مجدداً 3-2 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
  4. ماهی ها را از فر خارج کرده و داخل مخلوط پنیر پارمیزان بغلطانید و مجدداً 5-3 دقیقه داخل فر بپزید.

مراقب باشد زیاد سرخ نشوند.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

تعداد مشاهده (2554)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "ماهی تیلاپیا با پنیر پارمیزان Broiled Tilapia Parmesan"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید