26 مهر 1394

فیله سوخاری ماهی با سیر Parmesan Garlic Crumbed Fish

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

مواد لازم:

2 عدد فیله ماهی  بدون پوست در دمای محیط، ترجیحاً ماهی سوف

2 قاشق چای خوری خردل dijon

روغن زیتون

نمک و فلفل

مواد سوخاری:

½ فنجان پودر سوخاری درشت

1 قاشق غذاخوری جعفری، ساطوری

2 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده

1 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

کمی نمک

طرز تهیه:

  1. گریل یا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. تمام مواد سوخاری را با هم ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
  3. فیله ماهی ها را نمک و فلفل بزنید و خردل را روی هر کدام از فیله ها بمالید
  4. سوخاری را روی فیله ها بریزید و فشار دهید تا سوخاری به فیله ها بچسبد.
  5. گریل یا سینی فر را با روغن زیتون اسپری کنید و فیله ماهی ها را داخل فر قرار دهید.
  6. وقتی سوخاری ها برشته و طلایی شدند، ماهی پخته است (1 ساعت)

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2526)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "فیله سوخاری ماهی با سیر Parmesan Garlic Crumbed Fish "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید