29 مهر 1394

سوپ یونانی با تخم مرغ و لیمو Greek Egg-lemon Soup

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

مواد لازم:

1 عدد جوجه

12 فنجان آب

2 عدد هویج نصف شده

 ساقه کرفس نصف شده

1 عدد پیاز بزرگ نصف شده

2 عددبرگ بو

5 عدد فلفل سیاه نکوبیده

2 قاشق چای خوری نمک

نصف فنجان پاستا ریز یا برنج

3 عدد تخم مرغ، به دمای محیط رسیده باشد

1 قاشق چای خوری رنده پوست لیموی تازه

آب دو عدد لیموی تازه

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  1. ابتدا 8 ماده اول را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
  2. سپس حرارت را کم کرده و یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذارید روی حرارت بماند.
  3. جوجه و سبزیجات را از داخل قابلمه خارج کرده، آب سوپ را صاف کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
  4. پاستا یا برنج را اضافه می کنیم و به مدت 12-1 0 دقیقه روی حرارت قرارمی دهیم ( در قابلمه را نگذارید).
  5. در این فاصله تخم مرغها را بزنید و سپس آب لیمو و رنده لیمو را بتدریج اضافه کرده و هم بزنید.
  6. وقتی پاستا ها پخته شدند، شعله را خاموش کرده، با ملاقه به اندازه 2 فنجان از آب  سوپ را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط تخم مرغ را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید . این کار مانع از دلمه بستن تخم مرغ می شود.
  7. مخلوط  حاصل را داخل قابلمه سوپ ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید 10- 5 دقیقه بماند.  دقت کنید که بعد از افزودن تخم مرغ، سوپ نباید به جوش بیاید.
  8. نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید .
  9. بطور سنتی این سوپ بدون مرغ و سبزیجات سرو می شود. در صورت تمایل می توانید مرغ و سبزیجات را کنار سوپ، سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2512)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " سوپ یونانی با تخم مرغ و لیمو Greek Egg-lemon Soup"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید