29 مهر 1394

کتلت برنج، شیرنارگیل و فندق Basmati rice, coconut milk and hazelnut

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

مواد لازم:

500 گرم برنج باسماطی پخته شده

40 میلی لیتر روغن آفتابگردان

150 میلی لیتر شیر نارگیل کم چرب

40 گرم فندق نصف شده

1 عدد فلفل سبز بدون تخم و اسلایس شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. برنج، شیر نارگیل، فندق و فلفل سبز را با یکدیگر مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید و تمام مواد را با دست خوب مخلوط کنید.
  3. مخلوط فوق را به شکل همبرگرهای کوچک آماده کرده و آنها را به مدت 2-1 دقیقه  داخل روغن سرخ کنید تا فقط کمی رنگ عوض کنند.
  4. سپس آنها را به مدت 7-5 دقیقه داخل فر قرار دهید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2534)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کتلت برنج، شیرنارگیل و فندق Basmati rice, coconut milk and hazelnut "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید