29 مهر 1394

کباب چوبی با سس ساتای بادام زمینی Beef skewers with satay sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

مواد لازم:

500 گرم  گوشت راسته

2 حبه سیر له شده

نصف یک عدد پیاز قرمز ریز خرد شده

1 عدد فلفل چیلی قرمز، بدون تخم و خرد شده

1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز رنده شده

پوست رنده شده 1 عدد لیمو

1 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

مقداری گشنیز تازه

قاچ های لیمو برای سرو کردن

مواد لازم جهت تهیه سس بادام زمینی:

200 گرم بادام زمینی خرد شده

نصف یک عدد پیاز قرمز خرد شده

2 قاشق  غذاخوری شکر قهوه ای

3 حبه سیر له شده

نصف قاشق غذاخوری زنجبیل ریز رنده شده

2 عدد فلفل چیلی بدون تخم و خرد شده

50 میلی لیتر شیر نارگیل

2 قاشق غذاخوری سس سویا

آب یک عدد لیموی تازه

طرز تهیه:

  1. ابتدا 18 عدد سیخ کباب چوبی را به مدت 30 دقیقه داخل آب قرار دهید تا از سوختن آنها جلوگیری شود.
  2. گوشت را بصورت تکه های کبابی برش بزنید.
  3. سیر، پیاز قرمز، چیلی، زنجبیل، رنده پوست لیمو، سس سویا و شکر را با هم مخلوط کنید.
  4. گوشت را با مواد فوق مخلوط کنید و حداقل به مدت 30 دقیقه و ترجیحاً به مدت 12 ساعت، داخل یخچال قرار دهید.
  5. پس از این مدت، کبابها را به سیخ بکشید و مایعی که داخل آن گوشت ها را خوابانده اید، نگه دارید.
  6. برای تهیه سس بادام زمینی، بادام زمینی، پیاز قرمز و شکر را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط، تفت دهید تا شکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کرده تا بادام زمینی ها طلایی رنگ شوند.
  7. سیر، زنجبیل،چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید حرارت ببیند.
  8. شیر نارگیل، سس سویا و 450 میلی لیتر آب سرد اضافه کنید. روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند تا کمی غلیظ شود.
  9. آب لیمو، نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید  تا بشکل خمیر درآید.
  10. سیخ های کباب را روی شعله پخش کن یا منقل کوچکی قرار داده و هر از گاهی با برس ازمایعی که از قبل کنار گذاشته اید، روی کبابها بمالید و هر طرف را به مدت 3-2 دقیقه بپزید
  11. با گشنیز و قاچ های لیمو تزئین کرده و به همراه برنج سرو کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2656)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کباب چوبی با سس ساتای بادام زمینی Beef skewers with satay sauce"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید