مواد لازم:
250 گرم مخلوط مساوی از شکر قهو های و سفید
125 گرم دانه سویای فریزری
2 عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
1 دسته پیازچه، بصورت اریبی برش زده
1 عدد هویج بزرگ رنده شده ( رنده درشت)
5 عدد تربچه بصورت اسلایس های باریک
2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
مواد لازم برای تهیه سس (Dressing):
آب یک عدد لیمو
1 قاشق غذاخوری سس سویا
2 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا شراب سفید
3 قاشق غذاخوری روغن کنجد
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
طرز تهیه:
1. برنج را بپزید و قبل از آبکش کردن دانه سویا را داخل قابلمه برنج ریخته و به مدت 4-3 دقیقه بپزید.
2. هر دورا با آب سرد آبکش کرده و بگذارید خشک شوند.
3. مواد سس را با یکدیگر مخلوط می کنیم و وقتی برنج و سویا کاملاً خنک و خشک شد، مواد دیگر و در آخر سس را به آنها اضافه کرده و سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2707)
نظرات
(0)