مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده
250 گرم گل کلم
نمک دریایی و فلفل سفید
150 گرم پنیر بز
¼ قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده
3 عدد تخم مرغ بعلاوه 5 عدد سفیده
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.
- 8 عدد ظرف سوفله خوری را با روغن چرب کرده و روی آن پنیر پارمیزان می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم.
- گل کلم ها را داخل آب جوش نمک دار ریخته و 6-4 دقیقه می گذاریم بماند تا کمی نرم شوند.
- گل کلم، پنیر بز، جوز هندی، 3 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را داخل مخلوط کن می ریزیم تا به حالت پوره درآید و داخل یخچال قرار می دهیم تا کمی خنک شود.
- سفیده ها را می زنیم به حدی که سفت شود. سپس با مخلوط پوره بصورت دورانی هم می زنیم و داخل ظروف سوفله خوری می ریزیم و به مدت 30 دقیقه و تا وقتی که طلایی رنگ شوند، داخل فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2667)
نظرات
(0)