3 آبان 1394

سوفله گل کلم با پنیر بز Cauliflower And Goat Chesse Souffles

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

مواد لازم:

3 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده

250 گرم گل کلم

نمک دریایی و فلفل سفید

150 گرم پنیر بز

¼ قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده

3 عدد تخم مرغ بعلاوه 5 عدد سفیده

طرز تهیه:

  1. ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.
  2. 8 عدد ظرف سوفله خوری را با روغن چرب کرده و روی آن پنیر پارمیزان می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم.
  3. گل کلم ها را داخل آب جوش نمک دار ریخته و 6-4 دقیقه می گذاریم بماند تا کمی نرم شوند.
  4. گل کلم، پنیر بز، جوز هندی، 3 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را داخل مخلوط کن می ریزیم تا به حالت پوره درآید و داخل یخچال قرار می دهیم تا کمی خنک شود.
  5. سفیده ها را می زنیم به حدی که سفت شود. سپس با مخلوط پوره بصورت دورانی هم می زنیم و داخل ظروف سوفله خوری می ریزیم و به مدت 30 دقیقه و تا وقتی که طلایی رنگ شوند، داخل فر قرار می دهیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2598)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سوفله گل کلم با پنیر بز Cauliflower And Goat Chesse Souffles"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید