10 آذر 1395

نان زیتون Olive Rolls

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

نان زیتون  Olive Rolls 

مواد لازم برای تهیه 16 عدد نان  گرد:

115 گرم زیتون سیاه یا سبز بدون هسته

750 گرم آرد سفید قوی

1 و نیم قاشق چای خوری نمک

2 قاشق چای خوری مایه خمیر خشک

450 میلی لیتر آب 52 درجه سانتی گراد

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

4 قاشق غذاخوری اورگانو، جعفری، آویشن تازه خرد شده و یا 1 قاشق غذاخوری سبزی خشک

طرز تهیه:

  1. زیتون های را بصورت اسلایس خرد کنید.
  2. آرد، نمک و مایه خمیر را درون کاسه ای با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید.
  3. بیشتر مقدار آب را به تدریج به همراه روغن زیتون اضافه کنید. اگر نیاز بود آب بیشتری بریزید تا خمیر منسجمی بدست آید
  4. سبزیجات و زیتون را اضافه کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده( آرد کم) به مدت 10 دقیقه ورز دهید سپس خمیر را داخل کاسه ی چرب شده قرار داده رویش را بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
  5. پس از این مدت، خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده بصورت رولی به طول 20 سانتی متر در آورده  و سپس این رول را به 16 قسمت تقسیم کنید. چونه ها را در سینی فر آرد پاشیده شده قرار داده روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه استراحت کند.
  6. کمی روغن زیتون روی نان ها بمالید و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد به مدت 30-25 دقیقه قرار دهید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

تعداد مشاهده (1966)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "نان زیتون Olive Rolls "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید