10 آذر 1395

نان مدیترانه ای Mediterranean Bread

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

نان مدیترانه ای Mediterranean Bread

مواد لازم برای تهیه یک قرص نان:

 400 گرم آرد

1 قاشق چای خوری مایه خمیر خشک

1 ق چ نمک

1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز خرد شده

2 ق چ اورگانو خشک

200 میلی لیتر آب 52 درجه سانتی گراد

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

150 گرم گوجه فرنگی خشکی که داخل روغن زیتون بوده باشد. از داخل روغن در می آوریم و خرد می کنیم

75 گرم پنیر سفید بصورت مکعبی شکل برش زده

100 گرم زیتون سیاه بدون هسته و اسلایس شده

طرز تهیه:

  1. .
  2. آرد، مایه خمیر، نمک، اورگانو، گشنیز را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده، وسط آن را گود می کنیم و بتدریج بیشتر مقدار آب را اضافه کرده، روغن زیتون را میریزیم و خمیر می کنیم. اگر نیاز بود مابقی آب را نیز اضافه می کنیم.
  3. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم سپس گوجه فرنگی، پنیر و زیتون را اضافه می کنیم و خمیر را بصورت چونه داخل کاسه چرب شده قرار می دهیم، روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم استراحت کند تا حجم آن دوبرابر شود.
  4. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی کم ورز می دهیم مجددا چونه می کنیم و داخل سینی فری که کمی آرد پاشیده ایم قرار می دهیم رویش را پوشانده و می گذاریم استراحت کند تا مجدداً حجمش دوبرابر شود.
  5. روی خمیرخیلی کم آرد می پاشیم و 3 برش روی آن ایجاد می کنیم و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. سپس حرارت را به 200 سانتی گراد میرسانیم و می گذاریم 20 دقیقه دیگر داخل فر بماند. وقتی به زیر نان ضربه بزنید و صدای خالی بودن احساس کردید، بدین معنی است که نان پخته است.
  6. این نان را می توان 3 روز در ظرف دربسته نگهداری کرد.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2517)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "نان مدیترانه ای Mediterranean Bread"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید