4 بهمن 1395

موس ماست چکیده با عسل و انار Labneh Mousse with Honey and Pomegranate

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

موس ماست چکیده با عسل و انار Labneh Mousse With Honey and Pomegranate                                                                                                       

مواد لازم:

1 ونیم فنجان ماست چکیده

1 و نیم فنجان خامه قنادی

½ ق چ عصاره وانیل

3 ق غ عسل مرغوب

2 ق چ پودر ژلاتین

1 فنجان آب سرد

½ فنجان دانه انار و پسته خرد شده  برای تزئین

طرز تهیه:

  1. ماست، عسل، عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید.
  2. ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی کتری قرار دهید تا حل شود( روش بن ماری) سپس با مخلوط ماست ترکیب کنید.
  3. خامه قنادی را با ترکیب فوق مخلوط کرده و داخل لیوان های مورد نظر ریخته و به مدت 3-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید البته هر چه بیشتر بماند موس غلیظ تری خواهید داشت.
  4. هنگام سرو کمی عسل روی موس بریزید و با دانه های انار و پسته خرد شده تزئین کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3987)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "موس ماست چکیده با عسل و انار Labneh Mousse with Honey and Pomegranate"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید