موس ماست چکیده با عسل و انار Labneh Mousse With Honey and Pomegranate
مواد لازم:
1 ونیم فنجان ماست چکیده
1 و نیم فنجان خامه قنادی
½ ق چ عصاره وانیل
3 ق غ عسل مرغوب
2 ق چ پودر ژلاتین
1 فنجان آب سرد
½ فنجان دانه انار و پسته خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
- ماست، عسل، عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید.
- ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی کتری قرار دهید تا حل شود( روش بن ماری) سپس با مخلوط ماست ترکیب کنید.
- خامه قنادی را با ترکیب فوق مخلوط کرده و داخل لیوان های مورد نظر ریخته و به مدت 3-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید البته هر چه بیشتر بماند موس غلیظ تری خواهید داشت.
- هنگام سرو کمی عسل روی موس بریزید و با دانه های انار و پسته خرد شده تزئین کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4309)
نظرات
(0)