16 آذر 1396

کیک انبه کوبایی Cuban Mango Cake

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

مواد لازم:

2 و نیم فنجان پوره انبه

2 فنجان آرد

2 فنجان شکر

2 ق چ جوش شیرین

¼ ق چ نمک

2 عدد تخم مرغ

1 ق چ وانیل

1 فنجان گردوی خرد شده

مواد روی دسر:

225 گرم پنیر خامه ای

نصف فنجان کره یا مارگارین نرم

2 ق چ وانیل

¾ فنجان پودر قند

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. شکر، تخم مرغ را با همز زن بزنید تا غلیظ و پفدار شود سپس وانیل را اضافه کنید.
  3. به تدریج پورهانبه را بریزید و مجددا با هم زن بزنید
  4. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و به تدریج به مواد فوق اضافه کرده، خوب مواد را مخلوط کنید و در آخر گردو را اضافه کنید.
  5. مواد را داخل قالب 13*9 ریخته و به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. برای تهیه رویه کیک، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس پودر قند را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس روی کیک بمالید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3514)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "کیک انبه کوبایی Cuban Mango Cake"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید