کیک کوکی رد ولوت Red Velvet Cookie Cake
مواد لازم:
1 و ¾ فنجان آرد چند منظوره
¼ فنجان پودر کاکائو
2 ق چ نشاسته ذرت
½ ق چ بکینگ پودر
¼ ق چ نمک
¾ فنجان کره نرم که به دمای محیط رسیده باشه
¾ فنجان شکر ریز
½ فنجان شکر قهوه ای
1 عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای محیط
1 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
2 ق چ عصاره وانیل
1 و نیم ق غ رنگ قرمز خوراکی
2 ق چ سرکه
1 فنجان شکلات چیپسی سفید
مواد لازم برا ی کرم:
¼ فنجان کره، به دمای محیط رسیده باشه
50 گرم پنیر خامه ای
1 و نیم فنجان پودر قند الک شده
¼ ق چ نمک
2-1 ق چ خامه یا شیر
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- کف قالب گرد 20 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و روی آن را کمی چرب کنید.
- آرد، پودر کاکائو، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
- کره و شکر را با هم زن بزنید تا مخلوط حاصله پفی شکل شود سپس تخم مرغ کامل، زرده تخم مرغ، وانیل، رنگ قرمز و سرکه را بریزید و مجدداً هم بزنید تا مخلوط نرم و یکنواخت شود سپس دور هم زن را کند کرده و آرد را در سه مرحله اضافه کنید. شاید لازم باشد که هم زن را خاموش کنید و با قاشق هم بزنید.
- هم زن را خاموش کرده و شکلات سفید را اضافه کنید در این مرحله خمیر چسبناکی خواهید داشت.
- خمیر را داخل قالب ریخته و با قاشق سطح آن را صاف کنید و به مدت 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا وقتی که کیک از دیواره های قالب جدا شود.
- تهیه کرم کیک: کره و پنیر خامه ای را با هم زن بزنید(3-2 دقیقه) سپس دور هم زن را کند کرده و پودر قند و نمک را اضافه کنید.اکر خمیرتان سفت بود خامه یا شیری که در دستور قید شده اضافه کنید و اگر شل بود ¼ فنجان پودر قند دستور را اضافه کنید.
- وقتی کیک کاملاً سرد شد با کرم آماده شده و به سلیقه خود تزئین کنید. البته بهتر است دور کیک تزئین شود
ترجمه دشه توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4301)
نظرات
(0)