تارت برانی شکلات چیپسی CHOCOLATE CHIP BROWNIE TARTS
مواد لازم:
5 ق غ کره نرم
¼ فنجان شکر قهوه ای لایت
1 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
½ فنجان + 1 ق غ آرد چند منظوره
1 پینچ نمک( مقداری نمکی است که بین دو انگشتتان جا بگیرید)
1/3 فنجان شکلات چیپسی کوچک
مواد فیلینگ:
6 ق غ کره نرم
½ فنجان شکر ریز
¼ فنجان پودر کاکائو
1 عدد تخم مرغ بزرگ
¼ ق چ عصاره وانیل
3 ق غ آرد چند منظوره
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد از قبل گرم کردهو قالب های تارت را چرب کنید.
- برای تهیه خمیر تارت، ابتدا کره و شکر را با هم زن بزنید تا پفی شکل شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
- آرد و نمک را بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و در آخرشکلات چیپسی را بریزید و در فاصله آماده کردن فیلینگ، داخل یخچال نگهداری کنید.
- کره را فقط در حد آب شدن، گرم کنید، شکر و پودر کاکائو را بهش اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. بگذارید این مایع 5 دقیقه گرم بماند سپس زرده تخم مرغ و وانیل را ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید و د ر انتها آرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
- خمیر تارت را به 12 قسمت مساوی تقسیم کرده هر قسمت را داخل قالب مافین پهن کنید و خوب فشار دهید تا به قالب بچسبد کف خمیر ها را با چنگال یکی دو جا سوراخ بزنید و از مواد فیلینگ داخل قالب ها بریزید و به مدت 10-9 دقیقه داخل فر بپزید تا وقتی که تارت از قالب جدا شود. البته فیلینگ در این مرحله سفت نیست بلکه کمی شل و آبکی است که اقتضای این تارت میباشد.دقت کنید بیشتر از این زمان داخل فر نماند.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4382)
نظرات
(0)