در حال بارگذاری...
  • فارسی
    • فارسی
    • English
  • ورود به سامانه
    کلمه عبور را فراموش کرده‌اید؟
  • ثبت نام در سایت
مرورگر شما قدیمی است. لطفا آن را بروز نمایید.
بروز رسانی مرورگر
  • دوره های آموزش صنایــع غذایــــی
    • Compact Courses for Foreign Guests
    • مستر شف کنتینانتال
    • گلدن شف کنتینانتال
    • سر آشپزی کنتینانتال
    • سرآشپزی اورینتال
    • آشپزی حرفه ای عمومی
    • آشپزی تخصصی حرفه ای
    • آشپزی ملل
    • آشپزی سنتی و اصیل ایرانی
    • قصابی حرفه ای ؛ ادویه شناسی و مرینیت ها
    • آموزش فست فود حرفه ای یا غذاهای سریع
    • شف قناد و شیرینی یا سر قناد و شیرینی
    • شف نان,آموزش نان فانتزی,نان حجیم,نان غنی شده
    • طرح ملی رتبه بندی آشپزان و سرآشپزان ایران
    • آشپزی ویـــــــژه حرفه ای
    • قنادی و شیرینی پزی حرفه ای
    • قنادی و شیرینی پزی تخصصی حرفه ای
    • آموزش کافی شاپ و مدیریت حرفه ای کافی شاپ
    • دســـــر های بین المللی و دسر های فانتزی
    • مدیریت کترینگ خطوط هوایی
    • سسیر Saucer
    • میوه آرایی و سفره آرایی عمومی و تخصصی
    • آموزش تک جلسه آشپزی حرفه ای عمومی و تخصصی
    • ادویه های ملل و انواع ترکیب های تخصصی
    • سالاد بار
    • شناخت مزه ها Taster
    • آشپزی مولکولی (Molecular Gastronomy)
    • آشپزی ارگانیک
    • آشپزی غذا های رژیمی و سلامت
    • تولید صنعتی فرآورده های گوشتی و پروتئینی
    • مدیریت تولید در قنادی و شیرینی پزی کارگاهی
    • غذا های خیابانی آموزش آشپزی غذا های خیابانی
  • دوره های آموزش مدیـریت هتلداری و تشریفات
    • مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری
    • مدیریت عمومی هتلداری
    • مدیریت تخصصی هتلداری
    • آموزش نیروهای خدمات اداری ( آبدارچیان )
    • مدیریت و اصول پیمانکاری غذا ونوشیدنی کترینگ سازمان
    • مدیریت رستوران و تالار های پذیرایی.
    • مدیریت تشریفات و مراسم در هتل
    • مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل
    • مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )
    • کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل
    • مدیریت عمومی خدمات پذیرایی و تشریفات
    • دوره آموزش کارکنان اقامتگاه بوم گردی
    • مدیریت تخصصی اقامتگاه های بوم گردی
    • مدیریت واحد های اقامتی و پذیرایی روستایی بوم گردی
    • آموزش مدیریت پذیرش میهمان در هتل یا فرانت آفیس
    • خانه داری و اتاقداری در هتل
    • رزرواسیون هتــل
    • سوپروایزر یا مسئول عملیات خانه داری هتل
    • مدیریت اسپا و مراکز ماساژ در هتل
    • دوره آموزشی تشریفات رانندگان و نیروهای یگان ترابری
    • اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک مقدماتی
    • اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک متوسطه
    • اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک پیشرفته
    • آموزش روابط عمومی مقدماتی
    • آموزش روابط عمومی سازمانی پیشرفته
    • دوره آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران مقدماتی
    • دوره تکمیلی آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران
    • مدیریت هتل بیمارستان
    • آموزش خدمات ویژه بخش محب بیمارستان ها
  • دوره های آموزش گردشگری و مدیریت فنی
    • راهنمای تخصصی خوراک و غذای ایرانی Food Tour Guide
    • راهنمایان ایرانگردی IRAN Tour Guide
    • راهنمایان جهانگردی General Tour Guide
    • راهنمایان طبیعت گردی Eco Tour Guide
    • راهنمایان محلی Local Tour Guide
    • مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب
    • کارمند دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب,کانتــر
    • روستاهای گردشگری,برنامه ریزی,آموزش و توسعه کاربردی
    • آیین نامه راهنمایان گردشگری
    • کلاس تست و آمادگی آزمون جامع
    • زبان تخصصی توریسم
    • آمادگی مصاحبه پایانی
    • نو آموزان جهانگرد
    • راهنمایان بوم گردشگری بین المللی
  • دوره های آموزش هواپیمایی
    • فروش بلیت پرواز مقدماتی Basic
    • فروش بلیت پرواز پیشرفته Advance
    • میهمانداری ناوگان هوایی
    • حسابداری دفاتر خدمات مسافرتی ؛ گردشگری و هواپیمایی
    • AMADEUS Ticketing System
  • صفحه اصلی
    • سرمایه گذاری و مشارکت
  • اسـاتید
  • گالری عکس
  • ضوابــط و مقــررات
    • آیین نامه تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها
    • استاندارد و ضوابط تاسیس اقامتگاه های بوم گردی
    • ضوابط تاسیس و بهره برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری
    • آیین نامه تاسیس و استاندارد کیفیت هتل های کشور
    • ضوابط و استاندارد هتل آپارتمان های کشور
    • ضوابط و استاندارد های متل ها در کشور
    • ضوابط و استاندارد میهمانپذیرهای کشور
    • ضوابط و استاندارد میهمانخانه های کشور
    • ضوابط و استاندارد های سفره خانه های سنتی در کشور
    • ضوابط و استاندارد های واحدهای پذیرایی میان راهی
    • مجموعه قوانین مواد خوردنی و آشامیدنی و بهداشتی
    • آیین نامه ومقررات بهداشتی مراکز ارائه غذا و نوشابه
    • آیین نامه شرح وظایف راهنمایان گردشگری
    • شرح وظایف مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
    • شرایط معافیت مالیاتی دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی
    • ضوابط و مقررات مهاجرتی استرالیا
    • آئین نامه اجرایی و ضوابط لازم صدور پروانه کسب
    • دستورالعمل احداث و بهره برداری اردوگاه های گردشگری
  • آموزش مجازی دوره ها
  • تماس با ما
  • استاندارد
    • رتبه بندی رستوران های مستقل و رستوران های هتل ها
  • سوالات متداول
  • پیام رسان
  • آموزش خارج از کشور
    • تحصیل در ارمنستان
    • صدور گواهی نامه از مالزی
  • مدیریت آمـــوزش
    • استعلام گواهینامه ها Certificates Inquiry
    • برنامه دوره های آموزشی
    • نتایج مصاحبه مدیریت فنی بند ب
    • نتایج مصاحبه راهنمایان
      • نتایج مصاحبه زبان انگلیسی راهنمایان تور
      • نتایج مصاحبه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
    • نتایج آزمون جامع راهنمایان و مدیریت فنی بند ب
    • نتایج آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی (تا مرداد94)
    • نتایج آزمون جامع مدیریت فنی بند ب ( تا مرداد 94 )
    • ثبت نام آنلاین
    • ارسال مدارک
    • نمرات پروژه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
    • تاریخ آزمون های جامع راهنمایان و مدیریت فنی
    • جدول زمانبندی مصاحبه زبان انگلیسی جهانگردی
    • موسسات مجری دوره های آشپزی؛هتلداری؛جهانگردی؛تیکت
    • ثبت نام آنلاین شرکت در آزمون جامع هماهنگ گردشگری.
    • بایگانی شخصی فراگیــــــر
  • کتـــابـــــخـانـــه
  • هتـل هوریـــزن
  • منابع آموزشی
    • منابع آموزشی راهنمایان جهانگردی
    • منابع آموزشی راهنمایان طبیعت گردی
    • منابع آموزشی مدیریت فنی بند ب
    • نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان گردشگری
    • نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی
    • نمونه سوالات آزمون جامع مدیریت فنی بند ب
    • آئین نامه پروژه های زبان راهنمایان غیر انگلیسی
    • آیین نامه تهیه تست های استاندارد آزمون جامع
    • پروتکل بین المللی یا کد جهانی اخلاق گردشگری
    • سایت های مفید
    • مقاله ها و تحقيق ها
      • مقاله هاي صنايع غذايي
      • مقاله هاي هتلداري ؛ رستوران ؛ پذيرايي و تشريفات
      • مقاله هاي گردشگري و توريسم
    • نمونه سوالات منابع جدید آزمون بهمن 1394
  • مشاوره ؛ راه انــدازی و فـروش تجهیـزات
  • رزومـــه و سوابــق آمـوزشی و اجــرایـی
  • سخنی با کاربــران
  • دیپـلم رسمی کار و دانش
  • رسپـــــی مـلل
    • آشپزی
    • شیرینی پزی
    • نوشیدنی ها
      • مطالب علمی باریستا و کافه های نسل سوم
      • نوشیدنی های سرد و گرم
    • ســــس ها
    • سالاد ها و پیش غذا ها
    • غذا های سریع یا فست فود
    • فرهنگ اصطلاحات تخصصی آشپزی
    • دسر های ملل و فانتزی
  • Translator
  • آموزش های فنی حرفه ای
    • آشپزی درجه یک 1 فنی حرفه ای
    • آشپزی درجه دو 2 فنی حرفه ای
    • آموزش سالاد ساز و اردور ساز فنی حرفه ای
    • فست فود فنی حرفه ای (آشپز غذا های فوری)
    • قنادی و شیرینی پزی درجه یک1 فنی حرفه ای
    • قنادی و شیرینی پزی درجه دو 2 فنی حرفه ای
    • آموزش کیک ساز و تر ساز فنی حرفه ای
    • آموزش دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای
    • متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای
    • نانوای نان های حجیم و نیم حجیم فنی حرفه ای
    • آموزش فـــــردار ماهر نان فنی حرفه ای
    • آموزش خمـــــــــیر ساز ماهر فنی حرفه ای
    • نوع مدارک و اعتبار گواهی نامه های فنی و حرفه ای
  • دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری
    • رزرو و صدور بلیت کلیه پروازهای خارجی e Ticket
    • تور پیشنهادی و مورد علاقه شما؟
    • فرم ثبت نام در تور ها
    • تور های خروجی
      • ارمنستان
        • تورهای متنوع ارمنستان
        • تورهای انتخابی در ارمنستان
        • اجاره آپارتمان های لوکس توریستی در ایروان
        • معرفی هتل های ارمنستان
      • دبـــــی
      • تـــــرکیه
      • مالـــــزی
      • تایلنـــــد
      • گرجستان
      • چیــــــــن
      • اروپــــا
        • تورهای ترکیبی
        • فرانسه
        • ایتالیــــا
        • آلمــــان
        • انگلستــــان
    • تورهای تفریحی و آموزشی چند روزه
    • تور های شاد یکروزه و طبیعت گردی
    • تور های کیش و قشم
    • Սուրբ Թադէոս եւ Ստեփանոս վանքեր
    • Սուրբ Գևորգ Եկեղեցու տարեկան ուխտագնացութիւն
  • نمایندگی ها
    • اعطای نمایندگی به اشخاص حقیقی و حقوقی
    • نمایندگی های خارج از کشور
  • کاریابـی
    • دعوت به همکاری
    • فرم های کـاریـابی
    • نیروهای آماده به کار
  • خدمات مجالس هوریزن
  • فهــــرست دوره هـا و هـزینه های مصوب آموزشی
رسپی دسر های ملل و دسر های فانتزی  
کیک انبه کوبایی Cuban Mango Cake

تارت برانی شکلات چیپسی CHOCOLATE CHIP BROWNIE TARTS

کیک کوکی رد ولوت Red Velvet Cookie Cake

وافل آرد ذرت Cornmeal waffles

موس شکلاتی با ماست یونانی GREEK YOGURT CHOCOLATE MOUSSE

چیز کیک کاپوچینو Cappuccino Cheesecake

رول ارده ارمنی Armenian tahini rolls

موس ماست چکیده با عسل و انار Labneh Mousse with Honey and Pomegranate

دونات ایتالیایی BOMBOLONI {ITALIAN DOUGHNUTS

No-Bake Chocolate Oat Bars شکلات بار جوی پرک شده بدون نیاز به پختن
1 2  آرشیو خبر‌ها
     
 
 

قدرت گرفته از پورتال نما