Roasted Eggplant and Tomato Salad
سالاد بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی
مواد لازم برای 4 نفر:
نیم کیلو بادمجان
نمک
¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر
فلفل سیاه کوبیده شده
8 عدد گوجه فرنگی رسیده، هر کدام 4 تکه شده یا 24 عدد گوجه مینیاتوری
2 قاشق چای خوری سیر رنده شده
نصف فنجان ریحان تازه خرد شده
طرز تهیه:
- بادمجان ها را پوست گرفته آنها را بصورت اسلایس هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش زده و به آنها نمک بزنید.
- بادمجان ها را داخل سینی فرچرب شده بچینید و گوجه فرنگی ها را لابلای بادمجان ها قرار دهید و باقیمانده روغن را روی آنها بریزید، نمک و فلفل روی آنها بپاشید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه، قرار دهید.
- بادمجان ها را خر کرده و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و پس از گذشت 20 دقیقه، سالاد را سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2979)
نظرات
(0)