2 اردیبهشت 1394

مرغ با سیر و پنیر پارمیزان Garlic Parmesan Chicken

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

Baked Garlic Parmesan Chicken

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 تا 2 حبه سیر له شده

1 فنجان پودر سوخاری

2/3 فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

1 قاشق چای خوری ریحان خشک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه و کمی بیشتر برای مزه دار کردن مرغ

6 عدد سینه مرغ بدون پوست و نصف شده

نمک

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل و با درجه 157 سانتی گراد از قبل گرم می کنیم و قالب 13×9 را چرب کرده کنار می گذاریم.
  2. روغن زیتون و سیر را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط می کنیم.
  3. در کاسه ای دیگر، پودر سوخاری، فلفل سیاه، ریحان و پنیر پارمیزان را با هم ترکیب کرده، مرغها را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
  4. مرغها را ابتدا داخل روغن و سیر فرو می بریم و سپس داخل کاسه ی مخلوط پودر سوخاری. سپس مرغها را داخل قالب قرار داده و مابقی مخلوط پودر سوخاری را روی آنها می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم.
  5. به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2789)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "مرغ با سیر و پنیر پارمیزان Garlic Parmesan Chicken"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید