مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
نصف فنجان شکر سفید
نصف فنجان روغن زیتون
¼ فنجان سرکه سفید
¼ قاشق چای خوری پاپریکا
¼ قاشق چای خوری سس Worcestershire
1 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
300 گرم اسفناج ریز که احتیاجی به خرد کردن نداشته باشد
مقداری توت فرنگی اسلایس شده
¼ فنجان بادام پوست گرفته
طرز تهیه:
- دانه کنجد، دانه خشخاش، شکر، روغن زیتون، سرکه، پاپریکا، سس Worcestershire و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط می کنیم. داخل ظرف در دار می ریزیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
- در کاسه ای دیگر اسفناج، توت فرنگی و بادام را مخلوط می کنیم و درسینگ خنک شده را روی سالاد ریخته و مجدداً به مدت 15-10 دقیقه داخل یخچال قرار داده سپس سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2826)
نظرات
(0)