مواد لازم:
200 گرم بلغور گندم
نمک دریایی
پودر فلفل سیاه
50 گرم پسته
1 دسته نعناع تازه
2 دسته جعفری تازه
6 عدد تربچه
4 عدد پیازچه
4 عدد گوجه فرنگی رسیده
آب 2 عدد لیموی تازه
1 عدد انار
نصف قاشق چای خوری سماق
طرز تهیه:
- بلغور را با آب سرد شسته و بپزید.
- در این فاصله پسته ها را روی حرارت متوسط کمی تفت داده، سپس خوب خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
- نعناع و جعفری و بقیه سبزیجات را خرد کرده و داخل کاسه بریزید و روی آن آب لیمو، 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
- در این مرحله بلغور را بریزید و هم بزنید و در آخردانه های انار را اضافه کنید و روی سالاد سماق بپاشید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2946)
نظرات
(0)