5 دی 1393

کیک شکلاتی آلمانی Best Ever German Chocolate Cake

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
1

Best Ever German Chocolate Cake

مواد لازم برای تهیه کیک:

2 فنجان آرد

2 فنجان شکر

4/1 فنجان پودر کاکائو

1 و 2/1 قاشق چای خوری جوش شیرین

1 قلاشق چای خوری نمک

1 فنجان شیر

2/1 فنجان روغن مایع

2 عدد تخم مرغ

2 قاشق چای خوری وانیل مایع

1 فنجان آب جوش

 

مواد لازم برای روی کیک:

1 فنجان شیرevaporated (برای تهیه این شیر، 2 و 4/1 فنجان شیر را بجوشانید تا حجم آن به یک فنجان برسد).

1 فنجان شکر ریز سفید

3 عدد زرده تخم مرغ که با 1 قاشق چای خوری زده شده باشد

2/1 فنجان کره یا مارگارین

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

1 فنجان نارگیل رنده شده(درشت)

  1. قاشق غذاخوری آرد ذرت

 

 

 

 

طرز تهیه کیک:

  1. فر را با درجه 180 سانتی گراد گرم کنید. 3 قالب 20 سانتی متری را چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید
  2. در داخل یک کاسه، آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
  3. شیر، روغن مایع، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط آرد اضافه کرده و با هم زن و دور متوسط مواد را خوب مخلوط کنید. سپس دور هم زن را کم کرده و آب جوش را بتدریج بریزید. وقتی تمام آب را اضافه کردید، 1 دقیقه با دور تند همزن، مواد را با هم مخلوط کرده و داخل قالب بریزید و به مدت 35-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

 

طرز تهیه رویه:

اگر کیک سه لایه درست می کنید، مواد این دستور را دوبرابر کنید:

شیر evaporated و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده، شکر، زرده تخم مرغ، مارگارین و وانیل را اضافه کنید. روی شعله کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و نارگیل و pecan (گردوی آمریکایی)   را اضافه می کنیم. 1 ساعت می گذاریم خنک شود سپس روی کیک می ریزیم. برای برش آسان این کیک، پس از اینکه رویه را روی کیک ریختید، کیک را نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه هوریزان

تعداد مشاهده (4571)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کیک شکلاتی آلمانی Best Ever German Chocolate Cake"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید