23 بهمن 1395

کیک شکلاتی بخارپز Steamed Moist Chocolate Cake

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

کیک شکلاتی بخارپز   Steamed Moist Chocolate Cake ​

مواد لازم:

180 گرم کره

200 گرم پودر قند

200 گرم شیرتغلیظ شده(شیر را بگذارید روی حرارت ملایم تا غلیظ شود. از 2 و نیم فنجان شیر، بک فنجان شیر تغلیظ شده بدست می آید)

2 عدد تخم مرغ، کمی با چنگال زده شده

100 گرم آرد

50 گرم پودر کاکائو

½ ق چ بکینگ پودر

½ ق چ جوش شیرین

1/2 ق چ عصاره وانیل یا 1 ق چ اسانس وانیل

2 ق غ Rum (اختیاری)

مواد رویه:

200 گرم شیر تغلیظ شده

½ ق چ عصاره وانیل یا 1 ق چ اسانس وانیل

2 ق غ روغن ذرت

20 گرم پودر کاکائو الک شده

یک پینچ نمک

طرز تهیه:

  1. پودر قند، شیر تغلیظ شده، عصاره وانیل و کره را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پودر قند ذوب شده و کره آب شود سپس از روی حرارت برداشته و گرم نگه دارید.
  2. تخم مرغ های زده شده را به آرامی داخل مخلوط فوق که کمی خنک شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
  3. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و جوش شیرین را داخل کاسه ای الک کرده و سپس مخلوط فوق را به ترکیب آرد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط حاصله شل و روان میباشد.
  4. قالب 8*9 را چرب کنید مواد را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت 45 دقیقه روی بخار قابلمه قرار دهید( می توانید داخل بخارپز نیز قرار دهید) روی آن را با فویل بپوشانید البته خیلی سفت نکنید.
  5. پس از پخت،اجازه دهید تا کیک خنک شود.
  6. برای رویه کیک، پودر کاکائو الک شده، روغن و شیر تغلیظ شده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم  بگذارید تا کمی غلیظ شود سپس نمک و عصاره وانیل را اضافه کنید. اجازه دهید کمی حنک شود سپس روی کیک بریزید

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3940)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کیک شکلاتی بخارپز Steamed Moist Chocolate Cake "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید